Divendres, desembre 8, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Arriba a Salt la Fira d’Art i Artesania

Fira D’art i Artesania de Can Panxut de Salt

Una jornada per submergir-se en la creativitat i el talent local.

Un diumenge per a la descoberta i la inspiració

El proper 26 de novembre, la plaça Sant Jaume, la plaça del Teatre de Salt, es transformaran en un escenari on l’art i l’enginy es donaran la mà. De les 10 del matí fins a les 18 hores, la 1era Fira d’Art i Artesania de Can Panxut convida grans i petits a experimentar la màgia de l’artesania i la bellesa de l’art local de Salt.

Passa per les 20 parades del Mercat d’artesans on cada peça té una història per contar, una essència pròpia que espera ser descoberta per aquells que valoren l’autenticitat i la tradició. Trobareu de tot. I mentre els teus ulls es perden entre els colors i les formes, deixa que la música de “La duda ofender” et porti en un viatge on les notes són les protagonistes.

Art Saltenc

Admira la feina dels artistes saltencs que amb les seves obres ens mostren visions úniques del món que ens envolta. La creativitat local es converteix en protagonista en una exposició que celebra la diversitat i el talent de la nostra comunitat.

Més que una fira: una experiència per compartir

La fira també serà un espai d’aprenentatge i de gaudi: tallers interactius esperen als més curiosos, oferint una finestra al procés creatiu que hi ha darrere de cada obra d’art. Descobreix, participa i endinsa’t en l’essència artesanal de Can Panxut.

La 1era Fira d’Art i Artesania és una invitació oberta a tots els que volen passar un dia envoltats de bellesa, originalitat i convivència. Vine amb la família, amb amics o simplement amb el teu esperit explorador per ser part d’aquesta celebració única de l’art i l’artesania.

Descobreix les artesanes i artesanats de Salt!

Latest Posts

spot_img

un xic de tot