Dimarts, febrer 27, 2024
spot_imgspot_img

La Última

1.200 professionals participaran a Girona a la XI Jornada d’Administratius Sanitaris de l’ICS

Un total de 1.200 administratius sanitaris de l’Institut Català de la Salut, procedents d’arreu de Catalunya, participaran aquest dijous a l’onzena edició de  la Jornada d’Administratius Sanitaris de l’ICS, centrada en l’atenció a la ciutadania dels centres de salut d’atenció primària i hospitalària, i que enguany ha estat organitzada a Girona. Amb el lema “Afegim valor” aquesta Jornada vol potenciar el col·lectiu d’administratius, com a facilitador en el procés d’atenció a les persones que diàriament van als centres de salut, ja que representa per a la ciutadania el primer contacte amb el sistema sanitari.

8 de novembre · Palau de Congressos de Girona

Amb l’objectiu de promoure un nou model de salut de la Carta de drets i deures del ciutadà, la Jornada s’ha estructurat en tres grans temes: facilitar l’accés dels usuaris als serveis, garantir la intimitat i confidencialitat i promoure la participació de la ciutadania en l’accés al sistema sanitari.

La Jornada tindrà lloc demà, 8 de novembre, al Palau de Congressos de Girona i la inaugurarà l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, juntament amb el director gerent de l’ICS, Josep Maria Argimon, el gerent del CatSalut a Girona, Miquel Carreras i el gerent territorial de l’ICS a Girona, Joaquim Casanovas. Seguidament, el cap de cirurgia i director mèdic de l’Hospital de la Cerdanya, Josep Roig, farà la conferència inaugural.

Al llarg del matí es desenvoluparan diverses taules rodones que abordaran temes com l’atenció telefònica als centres de salut, la formació en Drets i Deures dels facultatius residents, la gestió de la confidencialitat del pacient o la prescripció social, entre altres qüestions. Tot plegat, amb l’objectiu de compartir eines i processos de millora contínua de qualitat, racionalitzar l’ús dels serveis i simplificar la gestió dels tràmits a la ciutadania.

A la Jornada, s’hi han presentat 333 pòsters, que es projectaran al llarg de tot el dia que estan repartits entre les categories d’experiències i treballs de recerca. El Comitè Científic de la Jornada determinarà els sis finalistes i els millors de cada grup. També s’hi presentaran nou comunicacions orals.

La directora d’Estratègia i Qualitat de l’ICS, Yolanda Lejardi i la responsable d’Atenció a la Ciutadania de l’ICS, Marga Garcia, faran les conclusions de la Jornada.

Jornada sense paper

Els organitzadors han apostat per dur a terme una jornada sense paper, seguint els principis que regeixen el Pla de responsabilitat social corporativa de l’Institut Català de la Salut 2017-2020.

Programa

programam-11a-jornada-dadministratiu-sanitaris-de-lics.pdf”

Latest Posts

spot_img

un xic de tot