Dilluns, maig 20, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès acull un punt de venda del Temporada Alta amb un 15% de descompte en les entrades

S’obrirà el proper dissabte i  aquest mateix dia hi haurà dos actors caracteritzats  que animaran als visitants a comprar les entrades

L’Espai Gironès manté ferma la seva aposta per la cultura i el teatre en general i, en concret, pel Festival Temporada Alta. Aquest any el Centre Comercial ha ampliat la seva col·laboració amb aquest Festival de referència i s’habilitarà en les seves instal·lacions un punt de venda d’entrades per l’edició 2016. S’obrirà exclusivament el proper dissabte, 17 de setembre, durant deu hores ininterrompudes, entre les 11h i les 21h; i estarà situat a l’entrada principal del Centre Comercial. Els visitants de l’Espai Gironès no només podran comprar les entrades per al centenar d’espectacles que ofereix aquest any el Festival sinó que, a més,  aquest dia, i només per les  adquirides al Centre Comercial, tindran un 15%  de descompte directe en el preu de  les entrades.

A més, el mateix dissabte, mentre estigui obert el punt de venda de l’Espai ( entre les 11h i les 21h) , hi haurà  dos actors caracteritzats que recorreran tots els establiments del Centre Comercial informant als visitants de la venda de les entrades i animant-los a comprar-ne.

L’Espai Gironès col·labora des de l’any 2006 ( onze edicions) amb el Festival Temporada Alta, un festival de teatre que cada any es transforma en el punt privilegiat de trobada entre artistes de diverses procedències i, per sobre de tot, entre els artistes i el públic. El Centre Comercial valora també l’ aposta de l’esdeveniment per col·laborar amb moltes de les noves produccions catalanes amb la idea d’ajudar que tirin endavant i reforçar els seus projectes.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot