L’Espai Gironès ja disposa d’una farmàcia i la cadena AW LAB hi obre la primera botiga a Girona 

La gelateria Dino ha fet reformes durant el confinament i ha obert amb un local del tot renovat

L’Espai Gironès ha reobert les portes aquest mes de juny plenament adaptat al context actual i amb novetats destacades. La parafarmàcia s’ha convertit des de dilluns en farmàcia, dimarts la cadena de moda de calçat esportiu AW LAB hi va obrir una botiga (la primera a les comarques gironines) i alguns establiments han aprofitat el confinament per fer reformes, com la gelateria Dino que disposa d’un local del tot renovat a l’entrada del centre comercial. 

La farmàcia està incorporada al sistema de guàrdies i quan li correspongui obrir els clients hi podran accedir per la porta que dona a l’exterior de l’Espai Gironès. El fet d’estar en un centre comercial fa que l’horari d’atenció habitual al públic sigui més ampli (de 9:30h a 22h) i que es posi a l’abast dels clients un servei molt important.

La botiga especialitzada en moda de calçat esportiu AW Lab ha obert aquesta setmana a l’Espai Gironès el primer establiment de les comarques gironines. 

I pel que fa a gelateries Dino ha canviat la seva imatge i estètica fent-la més blanca i lluminosa i han ampliat l’oferta. També ha incorporat un sistema de pagament en metàl·lic nou per adequar-se a les mesures de seguretat. Amb aquesta nova imatge l’Espai Gironès renova la que tenia l’entrada principal del centre comercial. 

L’Espai Gironès va reobrir el 2 de juny amb les màximes garanties d’higiene i seguretat. Fins ara hi hagut una afluència constant de compradors i s’han respectat totes les mesures obligades, d’ús de mascareta, límits d’aforament i les mesures establertes perquè la compra sigui segura i a la vegada agradable i satisfactòria. “Volem reiterar que estem molt agraïts als nostres clients per la gran confiança que tenen en nosaltres i també amb els propietaris dels establiments per la molt bona coordinació que hi ha i perquè aposten pel centre comercial”, ha destacat el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà. Al centre comercial hi treballen unes 800 persones. 

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí