Dilluns, març 4, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Joan Maria Pou inaugura el curs 17-18 a Salt

El periodista Joan Maria Pou fa la ponència de la inauguració de curs a Salt

El periodista Joan Maria Pou ha pronunciat avui la ponència que ha donat inici al curs escolar 2017-18 a Salt. En la seva intervenció, el periodista ha dissertat sobre el paper dels mestres a la societat, els canvis en la comunicació i la seva importància i ha acabat agraint als docents la seva feina.

Joan Maria Pou, que ha comparat la feina de periodista i mestre, ha farcit la seva intervenció de tocs d’humor i anècdotes personals, es conegut per la seva feina de periodista esportiu lligat a RAC 1 i pel seu programa “No ho se” que va posar en antena la temporada passada en aquesta emissora.

Homenatge

En un auditori de la Coma Cros ple de gom a gom de professionals de l’ensenyament, s’ha fet un homenatge als mestres que s’han jubilat, quatre dels quals han estat presents a l’acte, i que han rebut el reconeixement dels seus companys i dels responsables d’Ensenyament. Han intervingut també el regidor d’Ensenyament Fermí Cunill i el delegat territorial d’Ensenyament, Josep Polanco.

Ha tancat l’acte, l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, que ha lloat la feina dels mestres i ha destacat la necessitat de donar als infants una visió global del món i de fomentar el debat, la reflexió i la tolerància.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot