Nou any escolar nou Catàleg de Cursos i Activitats de la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt.

Aquest any la Casa de Cultura de Salt ens ha presentat la seva formació i activitats amb un “Segueix-nos el joc“, un eslògan molt àgil i original que ens convida tot mirant el catàleg a a puntar-nos algun de les seves activitats. 🙂

idiomes, ioga, gimnàstica, taller de joguines de fustes, plantes aromàtiques, Teatre, Costura Creativa i Reciclatge de Roba…

El nou catàleg de les Activitats del Curs 2017-2018 mostra el dinamisme i l’activitat de la Casa de Cultura Les Bernardes. Amb la programació que us proposem ens agradaria que gaudíssiu de diferents propostes culturals i formatives, ja sigui de forma individual o amb els amics o amb la família.

Anar a Les Bernardes és molt més que formar-se i fer cultura. Ens permet relacionar-nos i conèixer veïns d’altres municipis propers; ens permet fer comarca.

Inici dels cursos: 2 d’octubre de 2017 i finalitzaran el 22 de juny de 2018.

Cultura, educació, benestar, art, formació… El nostre centre combina aquests cinc elements a la perfecció a partir de propostes consolidades i noves activitats.
En el següent enllaç trobareu totes les activitats del nou curs.

[+] Fulleto d’Activitats 2017-2018

Calendari:

Inici dels cursos: 2 d’octubre de 2017 i finalitzaran el 22 de juny de 2018.

 

Sistema de Matriculacions:

  • Podeu recollir l’imprès de matrícula a Les Bernardes o DESCARREGAR-LO a la a partir del dia 1 de setembre. Trobareu el document d’inscripció com a fitxer adjunt al seu curs corresponent.
  • Cal omplir l’imprès i ingressar l’import a “La Caixa”.
  • Un cop pagades les taxes, s’ha de portar l’imprès i el justificant de pagament a la Casa de Cultura, i es procedirà a la inscripció al curs corresponent, de 10 a 1 del matí i de 5 a 8 de la tarda.
  • Si per qualsevol causa el curs no es realitzés es retornarà el total import de les taxes.
  • Només es retornarà l’import abonat amb les corresponents justificacions durant els primers 15 dies del mes d’octubre.

[+] Més info: Web de les Bernardes

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí