L’Ajuntament de Salt vol manifestar respecte les informacions aparegudes sobre el comunicat de PxC

  • La identificació es va produir el gener de 2016 en el marc d’un control rutinari com tants altres es fan a la vila per part de la Policia Local.
  • Que en aquell moment, aquesta identificació de tres persones i d’un vehicle no va generar cap més recorregut.
  • Que la informació està descontextualitzada en el temps.
  • Respecte l’acusació de transparència a l’equip de Govern volem aclarir que tot allò rellevant s’ha compartit sempre amb els portaveus dels grups municipals.
  • En base a aquesta informació descontextualitzada, l’equip de Govern lamenta que PxC utilitzi una vegada més informació de forma interessada.​

Ajuntament de Salt

Comunicat PxC

PxC exigeix explicacions sobre la informació amagada dels terroristes de les rambles

Salt|Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament de Salt ha exigit explicacions a l’Alcalde per amagar informació sobre els terroristes de les rambles de Barcelona. Diversos mitjans de comunicació, com són l’Ara.cat, Diari de Girona o El Punt/Avui, s’han fet reso que un dels jihadistes va ser identificat al poble saltenc el 2016 mentre resava a prop de la comissaria de la vila.

En aquest sentit la formació identitària ha lamentat que “una vegada més l’alcalde ens amaga la informació més important i rellevant pels saltencs i la primera notícia que tenim és a través dels mitjans de comunicació, ni tan sols s’ha comentat a la Junta de Portaveus”. La formació denuncia que el Govern municipal acostuma a tenir aquestes pràctiques, la qual cosa genera un clima de desconfiança dins del consistori que no és bo per als saltencs i exigeix que l’Alcalde de Salt doni explicacions alhora que s’aclareixi quan es tornarà a convocar la junta de seguretat.

El Portaveu de PxC a l’Ajuntament de Salt, Sergi Fabri, exigeix que l’alcalde doni explicacions als saltencs “que ens expliqui en primer lloc per què ha amagat aquesta informació, Què feia un dels terroristes resant a la nostra vila? Han viscut a salt? Quin vincle tenen els jihadistes de les rambles de Barcelona amb el nostre poble? Per quin motiu van ser identificats a Salt? Hi ha un gran cúmul de preguntes de les quals els saltencs mereixem una resposta” ha sentenciat.

PxC Salt

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí