Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Manifest de l’Ajuntament de Salt respecte al comunicat de PxC

L’Ajuntament de Salt vol manifestar respecte les informacions aparegudes sobre el comunicat de PxC

  • La identificació es va produir el gener de 2016 en el marc d’un control rutinari com tants altres es fan a la vila per part de la Policia Local.
  • Que en aquell moment, aquesta identificació de tres persones i d’un vehicle no va generar cap més recorregut.
  • Que la informació està descontextualitzada en el temps.
  • Respecte l’acusació de transparència a l’equip de Govern volem aclarir que tot allò rellevant s’ha compartit sempre amb els portaveus dels grups municipals.
  • En base a aquesta informació descontextualitzada, l’equip de Govern lamenta que PxC utilitzi una vegada més informació de forma interessada.​

Ajuntament de Salt

Comunicat PxC

PxC exigeix explicacions sobre la informació amagada dels terroristes de les rambles

Salt|Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament de Salt ha exigit explicacions a l’Alcalde per amagar informació sobre els terroristes de les rambles de Barcelona. Diversos mitjans de comunicació, com són l’Ara.cat, Diari de Girona o El Punt/Avui, s’han fet reso que un dels jihadistes va ser identificat al poble saltenc el 2016 mentre resava a prop de la comissaria de la vila.

En aquest sentit la formació identitària ha lamentat que “una vegada més l’alcalde ens amaga la informació més important i rellevant pels saltencs i la primera notícia que tenim és a través dels mitjans de comunicació, ni tan sols s’ha comentat a la Junta de Portaveus”. La formació denuncia que el Govern municipal acostuma a tenir aquestes pràctiques, la qual cosa genera un clima de desconfiança dins del consistori que no és bo per als saltencs i exigeix que l’Alcalde de Salt doni explicacions alhora que s’aclareixi quan es tornarà a convocar la junta de seguretat.

El Portaveu de PxC a l’Ajuntament de Salt, Sergi Fabri, exigeix que l’alcalde doni explicacions als saltencs “que ens expliqui en primer lloc per què ha amagat aquesta informació, Què feia un dels terroristes resant a la nostra vila? Han viscut a salt? Quin vincle tenen els jihadistes de les rambles de Barcelona amb el nostre poble? Per quin motiu van ser identificats a Salt? Hi ha un gran cúmul de preguntes de les quals els saltencs mereixem una resposta” ha sentenciat.

PxC Salt

Latest Posts

spot_img

un xic de tot