Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Noves sessions dels Clubs de Lectures a la Biblioteca Iu Bohigas

Salt amplia els Clubs de Lectura amb sessions matinals.

Salt aposta pels Clubs de Lectura i aquest curs, per primera vegada, es realitzaran sessions matinals que s’uneixen a les que ja es feien a la tarda. Totes les trobades es duran a terme a la Biblioteca Iu Bohigas, a les 11h i a les 19h, i està previst que es posin en marxa el dijous 10 d’octubre.

Les sessions matinals estaran conduïdes per Maria Mercè Roca i el primer llibre que es tractarà serà ‘El Sopar’ de Herman Koch. Posteriorment, el 14 de novembre, es parlarà sobre ‘Pedra de tartera’ de Maria Barbal mentre que el 19 de desembre serà l’hora de Contes d’Anton Pàvlovitx.

Pel que fa a les sessions de tarda, la seva dinamitzadora serà Assum Guardiola i començaran amb El Ball d’Irene Némirovsky. El 14 de novembre es tractarà ‘Expedients’ de Kati Atkinson i el desembre el llibre escollit és ‘El caçador d’estels’ de Khaled Hosseini. 

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Salt, Núria Heras, es mostra molt satisfeta de l’acollida de les sessions matinals i explica que “a hores d’ara ja hi ha 11 persones apuntades d’un grup màxim de 15 persones. Pel que fa al grup de la tarda ja el tenim ple però si algú està interessat es pot continuar apuntant i passarà a estar a la llista d’espera. Sense cap mena de dubte aquestes xifres són molt satisfactòries”

Els Clubs de Lectura de Salt es celebren a la Biblioteca Iu Bohigas el segon dijous de cada mes. Segons el calendari escolar hi ha previst que es pugui produir algun canvi del qual, puntualment, s’informarà els participants. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot