Les finestres de PVC guanyen terreny a les convencionals

Les finestres de clorur de polivinil (PVC) són les més utilitzades a Europa però a Espanya encara predominen les finestres convencionals com les d’alumini i fusta. Malgrat això, les finestres de PVC estan en auge gràcies als seus grans avantatges.

Les finestres de PVC destaquen pel seu gran aïllament tèrmic i acústic degut a que el plàstic és un material no-conductor. Aquest fet es tradueix en un estalvi energètic i econòmic considerable. També cal assenyalar que el PVC, a diferència de la fusta, no es podreix, no s’estella i tampoc s’espellofa, qualitat que li otorga una llarga vida útil que pot arribar fins als 50 anys. És important afegir que el PVC no necessita manteniment i és molt fàcil de netejar.

La fabricació del material no desprèn substàncies tòxiques i, al ser un plàstic, és fàcilment reciclable. A més, les finestres de PVC compleixen sobradament les noves normatives d’eficiència energètica. En quant a l’estètica, el PVC compta amb infinites opcions de colors i acabats.

Pel que fa al preu, les finestres de PVC són més cares que les d’alumini i fusta convencionals. Tot i així, si les comparem amb finestres d’alumini que incorporen la ruptura de pont tèrmic i que tenen valors d’aïllament similars, els preus són semblants o inferiors en el cas de les de PVC. Les finestres de PVC són la millor opció però també cal tenir en compte la qualitat del vidre i els ferratges de la finestra, així com una bona instal·lació per part d’un professional qualificat.

Finestres Lluís
David Torrent

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí