Les finestres de PVC guanyen terreny a les convencionals

Les finestres de clorur de polivinil (PVC) són les més utilitzades a Europa però a Espanya encara predominen les finestres convencionals com les d’alumini i fusta. Malgrat això, les finestres de PVC estan en auge gràcies als seus grans avantatges.

Les finestres de PVC destaquen pel seu gran aïllament tèrmic i acústic degut a que el plàstic és un material no-conductor. Aquest fet es tradueix en un estalvi energètic i econòmic considerable. També cal assenyalar que el PVC, a diferència de la fusta, no es podreix, no s’estella i tampoc s’espellofa, qualitat que li otorga una llarga vida útil que pot arribar fins als 50 anys. És important afegir que el PVC no necessita manteniment i és molt fàcil de netejar.

La fabricació del material no desprèn substàncies tòxiques i, al ser un plàstic, és fàcilment reciclable. A més, les finestres de PVC compleixen sobradament les noves normatives d’eficiència energètica. En quant a l’estètica, el PVC compta amb infinites opcions de colors i acabats.

Pel que fa al preu, les finestres de PVC són més cares que les d’alumini i fusta convencionals. Tot i així, si les comparem amb finestres d’alumini que incorporen la ruptura de pont tèrmic i que tenen valors d’aïllament similars, els preus són semblants o inferiors en el cas de les de PVC. Les finestres de PVC són la millor opció però també cal tenir en compte la qualitat del vidre i els ferratges de la finestra, així com una bona instal·lació per part d’un professional qualificat.

Finestres Lluís
David Torrent

1 COMENTARI

  1. Bona tarda,

    Gràcies a l’artícle aquí publicat vaig decidir canviar les finestres de casa per unes de PVC, i la satisfacció es màxima, ja que l’aïllament és increíble, (vivim en una avinguda molt transitada), i un punt més a favor es la seva neteja, sense complicacions i entrebancs. (drap moll amb sabó i esbandir).

    Moltes gràcies!

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí