Dilluns, març 4, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Precinten un bar de Salt per un delicte contra la salut pública

L’Ajuntament de Salt precinta un bar per un delicte contra la salut pública


S’han detingut dues persones per atemptat a l’autoritat i per un delicte contra la salut pública.

El bar La Lluna de Salt, situat al carrer Pep Ventura , ha quedat precintat per un delicte contra la salut pública i diverses irregularitats administratives.

Després d’una inspecció, realitzada per la Policia Local de Salt conjuntament efectius d’Arro, Usc Salt i d’investigació dels Mossos d’Esquadra, el passat dimecres es va tancar l’establiment de manera cautelar. 

La propietària del local va manifestar que desconeixia les normes i l’establiment s’ha clausurat de manera cautelar.


Els agents de la policia van constatar l’evident incompliment dels requeriments municipals i la falta d’adequació de l’activitat realitzada. Alguns dels lavabos de l’establiment s’utilitzaven de magatzem, mentre que el magatzem tenia un forn per a cuinar i preparar infusions. També van detectar la falta d’extintors eficients en el local i el lloc de cocció per a preparar menjars era el pati, el qual estava ple de trastos.  

La responsable del local va manifestar que desconeixia on es trobava la documentació de l’establiment. El local no disposava tampoc d’horari visible amb l’acord establert, fulls de reclamacions, cartell d’aforament ni llista de preus. 

Arran de la inspecció, hi va haver dos detinguts, un per atemptat a l’autoritat i l’altre per un delicte contra la salut pública. La policia local va aixecar acta per les diferents infraccions administratives del local, per una possible contractació irregular de la persona responsable en el moment de la inspecció del bar i els MMEE per tinença de substàncies.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot