Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Diumenge comencen les Rebaixes a l’Espai Gironès

Arrenquen a Espai Gironès les rebaixes d’estiu amb una previsió d’increment de vendes de fins al 4%

Totes les botigues del Centre Comercial estaran obertes aquest diumenge 30 de juny i el diumenge 7 de juliol

Les rebaixes d’estiu a les botigues de l’Espai Gironès arrenquen, de forma generalitzada, aquest cap de setmana amb importants descomptes en els preus que en la majoria d’establiments se situen entre el 50% i el 70%. Tots els establiments del Centre Comercial obriran aquest diumenge 30 de juny i també ho faran el diumenge 7 de juliol.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, afirma que “la previsió és superar les vendes de l’any passat amb uns increments d’entre un 3 i un 4%”. Durant tota la setmana el Centre Comercial ha registrat una gran afluència de públic, ja que hi ha botigues que ja havien començat les rebaixes abans de Sant Joan.

Espai Gironès Descomptes

“Als establiments hi ha una àmplia oferta, de molta qualitat, que es pot adquirir a molt bon preu i és una gran oportunitat per fer compres de plena temporada amb grans descomptes”, destaca el gerent de l’Espai.

“La calor intensa d’aquests dies de juny, després d’un mes de maig inestable i amb alguns dies de relatiu fred, i l’increment de turistes també poden influir positivament en la campanya de rebaixes d’enguany”, segons Pau Jordà. El juny ha estat un bon mes pel que fa a l’afluència de visitants i de vendes al Centre Comercial amb puntes alguns dies de fins el 70 per cent de visitants estrangers.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot