Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Originalitat i glamur al Mercat Municipal de Salt en una desfilada única a Catalunya

Dissabte 20 de juliol, a les 11:30h del matí, originalitat i glamur al Mercat Municipal de Salt, una desfilada única a Catalunya

Una desfilada de moda, feta amb productes frescos, que aposta per la conscienciació vers la sostenibilitat i els productes de proximitat que són l’ADN del Mercat de Salt.

El Mercat de Salt es prepara per la segona edició d’una desfilada única a Catalunya. Els clients i visitants podran gaudir novament d’una experiència diferent, original i divertida mentre realitzin les seves compres. Els passadissos del Mercat es converteixen en una gran passarel·la de moda on desfilen els models amb dissenys exclusius elaborats amb productes dels establiments.

Vestir als models amb producte fresc és tot un art que enguany es consolida amb una col·lecció de vestits realment espectacular que ha comptat amb la col·laboració especial de la dissenyadora Binta Jadama. Peix, carn, verdures, flors, llegums i llaminadures, productes dietètics, pa i productes de cafeteria lluiran com mai en un dissabte veritablement especial.

I no només això, enguany comptem també amb la participació de “petits dissenyadors, creadors i models” que ens han preparat sorpreses en els dos tallers organitzats per a nens i nenes de fins a 12 anys que han pogut conèixer el Mercat i els productes que s’hi poden trobar de la mà d’una dinamitzadora que també els ha guiat en la confecció del seu vestit. Els nens que ho han desitjat també seran protagonistes de la desfilada d’enguany lluint els seus propis dissenys.

Organitzada per l’Associació de Comerciants del Mercat, l’activitat El Mercat és moda arriba aquest proper dissabte dia 20 de juliol a partir de les 11:30h.

El Mercat de Salt encamina les seves actuacions a reforçar la seva condició d’equipament estratègic i competitiu alhora que motor econòmic i de transformació urbana posicionant l’espai com un lloc on no només es va a comprar, sinó a viure una experiència sensorial i social.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot