Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Èxit de l’Splash Party de l’Espai Gironès

Èxit de la festa de l’escuma de l’Splash Party de l’Espai Gironès dins de la programació l’Espai petits

Nombrosos nens i nenes acompanyats dels seus pares van participar dissabte a l’Splash Party que es va dur a terme a l’Espai Gironès coincidint amb la campanya de rebaixes d’estiu. La nova i divertida activitat infantil, que tenia l’aigua com a protagonista, formava part de la programació de l’Espai Petits. Era la primera vegada que el Centre Comercial organitzava una activitat d’aquest tipus i la voluntat és donar-li continuïtat. 

L’Splash Party, que estava guiada per diversos socorristes, simulava una petita platja paradisíaca, on s’hi ubicava un photocall amb flotadors i hamaques perquè els participants es poguessin  fer fotografies.

A més, es va preveure un recorregut de jocs on els més petits tenien la possibilitat de vestir-se de bussos i obtenir descomptes per comprar a les botigues col·laboradores. També es podia conduir un tauró teledirigit i fer un recorregut esquivant obstacles.

L’activitat comptava amb un espai per poder fer divertides guerres de globus d’aigua, jugar amb bombolles de sabó i pistoles d’aigua. Així mateix, tots els participants van poder  gaudir d’una festa de l’escuma.

La Splash Party va incloure un original concurs amb reptes i preguntes per aconseguir regals i descomptes a les botigues col·laboradores.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot