Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

10 carrers i places de Salt amb noves llums Led i sensors de moviment

Salt renova l’enllumenat en 10 carrers i places amb sistema Led i incorpora sensors de moviment en alguns parcs

La nova lluminària amb tecnologia Led permetrà substituir les làmpades tradicionals i permetrà

S’han incorporat sensors de moviment en determinats espais, per poder
optimitzar recursos amb criteris d’eficiència energètica.


Salt ha invertit 50.000 € en la millora de l’enllumenat a 10 punts de la vila que
han permès la modernització d’equips. La nova lluminària amb tecnologia Led substitueix les làmpades tradicionals. I, a més, s’han incorporat sensors de moviment en determinats espais, per poder optimitzar recursos amb criteris d’eficiència energètica.


Els punts on s’ha intervingut són al carrer Prat de la Riba, al carrer Tres de Març, A Francesc Macià, parc de la Massana, lateral del passeig dels Països Catalans a l’alçada de l’Estació Jove, plaça Catalunya, Mas Llorenç, Barri Vell, carrer Manuel de Falla i passeig dels Països Catalans.

Carrer Prat de la Riba d e Salt


Al carrer Prat de la Riba, entre Dr. Ferran i Rafel Masó, on s’havia detectat la necessitat de millorar la il·luminació tant a les voreres com a la calçada, s’hi han posat llums led i s’ha augmentat l’alçada de les columnes.


Al carrer Tres de Març les llumeneres havien quedat embolcallades pels arbres. Per solucionar-ho s’han canviat les làmpades i s’ha doblat el nombre de llumeneres dotant-les d’un doble braç que les separara dels arbres.


A Francesc Macià, entre el passeig dels Països Catalans i el carrer Pep Ventura s’han podat també els arbres que tapen la llum i i s’han suplementat les columnes dels fanals amb un braç per allunyar els punts de llums de la vegetació, a més de col·locar una segona llumenera a menys alçada per il·luminar les voreres.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot