Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Salt cedeix terrenys per al nou Institut Salvador Sunyer i avança en la construcció d’aquest equipament educatiu

L’Ajuntament de Salt ha aprovat en el Ple d’aquest dilluns 8 de maig el darrer tràmit urbanístic necessari per a realitzar la cessió al departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya dels terrenys on se situarà el nou Institut Salvador Sunyer, permetent així iniciar la redacció del projecte.

La construcció d’aquest nou equipament avança i ocuparà una superfície de 7.500 metres quadrats, situada entre el Parc Monar, l’escola Pompeu Fabra i l’escola La Farga. Paral·lelament als tràmits urbanístics, representants de l’Ajuntament de Salt, del departament d’Educació i de l’Institut Salvador Sunyer han dissenyat les necessitats pedagògiques i d’espai que haurà de cobrir el nou centre.

A més, el nou institut també comptarà amb espais destinats a l’Escola d’Adults, donant resposta a una reivindicació de la comunitat. Amb aquesta cessió de terrenys i el treball conjunt entre les diferents institucions, el projecte de l’Institut Salvador Sunyer avança cap a la seva construcció i posada en marxa.

si voleu veure el ple del 8 de maig de 2023 👇🏼

Latest Posts

spot_img

un xic de tot