Dimarts, octubre 3, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

La AAVV Massana celebra amb èxit la campanya Let’s Clean Up Europe

Veïns i voluntaris s’uneixen per recollir residus i conscienciar sobre la importància de mantenir un entorn net

Aquest diumenge 7 de maig, l’Associació de Veïns de La Massana va organitzar una activitat especial en el marc de la campanya Let’s Clean Up Europe. Aquest esdeveniment va tenir lloc al Passeig Josep Tarradelles, al costat de l’escultura indret familiar, on veïns i voluntaris es van reunir per recollir residus abocats il·legalment en zones naturals com boscos, platges i marges de rius.

La campanya Let’s Clean Up Europe té com a objectiu conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus. A més, aquesta iniciativa serveix per enfortir els llaços comunitaris i fomentar la interacció entre veïns.

Els participants de l’activitat de La Massana van poder experimentar la satisfacció de contribuir a la millora del seu entorn, així com socialitzar amb els seus veïns en un ambient distès i cooperatiu.

La campanya Let’s Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa i compta amb la participació de milers de voluntaris cada any. L’èxit de la jornada a La Massana demostra el compromís de la comunitat local amb el medi ambient i la importància de mantenir un entorn net i saludable per a tothom.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot