Premis 3 de març

Tot a punt per a la cerimònia d’entrega del Premi Tres de Març de Salt a Inès Rigau 

El periodista Albert Requena serà el presentador de la vetllada que se celebrarà el dimarts 3 de març al Teatre de Salt 

La cantant Lydia Torrejón interpretarà diverses cançons de la seva discografia així com clàssics de la música catalana 

Aquest proper dimarts 3 de març se celebrarà al Teatre de Salt, a partir de les 20.00 hores, l’entrega del Premi Tres de Març que enguany ha guanyat Inès Rigau. Una edició més conduirà la vetllada el periodista Albert Requena i, enguany, cal destacar que es comptarà amb la participació musical de la cantant Lydia Torrejón que interpretarà diverses cançons de la seva discografia així com clàssics catalans. 

Rigau va néixer a Salt l’any 1941 i fa més de 25 anys que exerceix com a jutgessa de pau substituta de la vila. Fundadora i membre de l’agrupació teatral ESTIL, col·labora habitualment en l’activitat social i cultural del municipi en actes referents com Les Veus de Salt. 

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, explica que “la Inès és una saltenca exemplar que sent passió per la vila i que sempre està disposada a donar un cop de mà als veïns i veïnes de la vila”. 

Guardons de referència Els Premis 3 de Març de Salt reconeixen persones i entitats que duen a terme la seva activitat a la vila i que s’hagin distingit per la seva activitat o les seves iniciatives relacionades amb la promoció de la vida cultural i cívica al municipi. 

Enguany, com a novetat, cal destacar que segons les noves bases dels premis, el guardó s’atorgarà els anys parells a les persones individuals i els senars a les entitats. 

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí