premis sete cel salt

Els premis literaris El Setè Cel de Salt ja tenen finalistes

Es tracta de Canto jo i la muntanya balla d’Irene Solà, Persecució de Toni Sala i Gina de Maria Climent

Els Premis literaris El Setè Cel que enguany arriben a la seva catorzena edició ja tenen finalistes un cop el Jurat ha escollit tres obres d’entre proposades a través de les votacions realitzades per les biblioteques públiques de Catalunya.

Les tres novel·les finalistes són:

  • Gina, de Maria Climent (L’Altra Editorial, 2019)

Tal com marquen les bases del premi, a partir d’ara exemplars de les tres novel·les es faran arribar als membres dels jurats i a tres dels clubs lectors participants (Salt, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners) per tal que en puguin gaudir i escollir la guanyadora.

Està previst que, després de l’estiu, es faci una trobada per tal de posar en comú les opinions i escollir al guanyador/a del premi. El seu lliurament es faria posteriorment, durant la tardor, i cal recordar que la dotació per a l’autor/a que s’endugui el Setè Cel és de 3.000 euros.

El jurat està presidit per Vicenç Villatoro i en són vocals Guillem Terribas, Antoni Puigverd, Miquel Berga, Albert Rossich, l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, i la regidora de cultura, Núria Heras.

Fomentar la lectura i la creació literària

Els premis literaris El Setè Cel van néixer el 2007 amb l’objectiu de fomentar la lectura i la creació literària de la mà de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Salt i compten amb el suport del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona. Porten el nom en reconeixement i homenatge a la llibreria més emblemàtica de la vila que va tancar les portes l’any 1997.

La guanyadora de l’edició de l’any passat va ser l’escriptora i periodista mallorquina Llucia Ramis per la novel·la Les possessions (Editorial Anagrama). El guardó es va lliurar el 15 de novembre a la biblioteca Iu Bohigas.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí