Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

El Festival Ambulant de Salt Online

El Festival Ambulant de Salt es reinventa i es podrà  gaudir a través d’Internet 

Impulsat per l’Ajuntament de Salt i la productora La Tornada, la mostra fa tres anys que se  celebra com un format de dinamitzacions d’espais públics amb la complicitat d’algunes  associacions de veïns 

Els tres espectacles infantils que estaven programats inicialment s’han enregistrat al Centre d’Arts Escèniques de Salt, el Canal 

El Festival Ambulant de Salt celebra enguany la seva tercera edició reinventant-se i  adaptant-se a les restriccions imposades per la Covid-19. En aquest sentit, el dijous 12  de novembre s’han enregistrat al Centre d’Arts Escèniques, el Canal, els tres espectacles  infantils que estaven programats inicialment i que es podran gaudir a través d’Internet. 

Concretament, les gravacions es faran arribar a totes escoles de Salt per tal que en puguin  gaudir i també es podran visionar a partir del dissabte 14 de novembre a través de la web de  la productora impulsora de la mostra, La Tornada. Durant els propers dies  també es penjarà al canal de Youtube de l’Ajuntament. 

Els tres espectacles infantils que s’han enregistrat són: 

  • Espectacle de màgia, a càrrec de Pere Rafart 
  • Concert de Landry El Rumbero 
  • Taller espectacle El bagul de la música tradicional, a càrrec del Duet Daura 

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Salt, Núria Heras, recorda que l’Ambulant “és  un festival familiar pensat per a tots els públics, amb música i circ, i és el tercer any  consecutiu que el celebrem. Enguany les restriccions per la Covid-19 ens obliguen a  reinventar-nos i així ho hem fet perquè des de l’àrea de Cultura tenim clar que cal  seguir apostant, i ara més que mai, per la realització de projectes culturals i artístics”. 

Pel que fa a les escoles durant els propers dies se’ls facilitarà l’accés a l’enregistrament de les activitats per tal que en puguin gaudir dins els mateixos centres escolars.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot