Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Dues grans desfilades reafirmen com a referent la Setmana de la Moda a l’Espai Gironès

Es van fer dissabte amb models professionals i amb la participació dels sis finalistes dels càstings i la guanyadora de l’any passat, Mar Robles

Sami Laaguid, veí de Girona, guanya el concurs de models de la Fashion Espai 2023

Més d’un centenar de persones han participat a les masterclass, una de les novetats d’aquesta edició 

Dues grans desfilades amb models professionals, la guanyadora de l’any passat, Mar Robles, i els 6 finalistes dels càstings van atraure dissabte centenars de persones i van reafirmar la Setmana de la Moda de l’Espai Gironès, que s’ha celebrat del 4 al 14 d’octubre, com a referent per al sector i per al públic, que pot veure les darreres tendències de tardor i hivern i participar en els esdeveniments que s’organitzen.  Els dos passis de desfilades de models professionals de l’agència Towanda Models de dissabte van comptar amb el presentador i actor Dafnis Balduz i música en directe. 

El guanyador, que s’ha nomenat mitjançant els vots a les xarxes socials a partir de centenars de comentaris, ha estat Sami Laaguid, de 17 anys i veí de Girona. Rebrà un contracte de representació amb l’agència Towanda Models i un book de fotografies amb el prestigiós fotògraf de moda Sergi Jasanada; un curs de formació amb Towanda Models; i un regal d’un cap de setmana d’allotjament a l’Hotel Royal Passeig de Gràcia, amb bitllets d’AVE i esmorzar inclòs pel guanyador i un acompanyant.  

La Fashion Espai ha volgut donar la oportunitat al públic a través dels càstings de formar part de l’equip de models i s’ha sortejat entre tots els participants una targeta regal de 200 euros per gastar en compres a les botigues de l’Espai Gironès. 

Una altra de les novetats d’aquest any han estat les masterclass, de bosses de mà i complements amb l’experta en imatge @mercetaus; de maquillatge amb l’estilista @miquelcristobal; de hairstyle amb @miquelcristobal, i de cata de vins i moda amb la guardonada sommelier Meritxell Falgueras @winesandthecity, on es va signar la seva novel·la Tasta’m. Wines and the city. Aquesta última masterclass va comptar amb la participació del sommelier Josep Roca, del Celler de Can Roca, i va acollir un gran nombre de participants. A cada sessió s’ha sortejat una targeta regal de 100 euros entre tots els inscrits, més d’un centenar de persones. 

En aquesta edició també s’ha organitzat un Càsting de famílies reals, i s’ha fet una votació popular a través de les xarxes socials. La família Merino Nolla, de Torroella de Fluvià, ha guanyat una targeta regal de 200 euros per gastar a les botigues de l’Espai. 

Sortejos i premis Espai Gironès

També s’ha continuat la promoció de vendes i sortejos a Instagram per guanyar targetes regal de l’Espai Gironès. Fins al 13 d’octubre s’ha fet un sorteig diari de 50 euros per gastar en compres a l’Espai Gironès. Cada dia el sorteig ha anat enfocat a un sector determinat del món de la moda (maquillatge, moda infantil, moda esportiva, entre altres). 

Durant la Fashion Espai també  s’ha pogut participar en sortejos de targetes regal de 150 euros cada una per gastar en compres a l’Espai Gironès. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot