Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Obres de millora i manteniment a les instal·lacions esportives municipals

L’Ajuntament realitza obres de millora i manteniment a les instal·lacions esportives municipals durant l’estiu

​A la zona esportiva de les Guixeres s’ha refet el paviment de les pistes de tennis i s’han fet actuacions de manteniment al camp de futbol.

S’ha substituït el sistema de reg automàtic del camp de futbol del Pla i s’han renovat les porteries de futbol sala del camp de gespa.

La inversió total de les actuacions superen els 40.000 euros.

L’Ajuntament de Salt ha realitzat diverses obres de millora i actuacions de manteniment a les instal·lacions esportives durant l’estiu aprofitant l’aturada de les competicions i de gran part de l’activitat que s’hi realitza durant l’any.

Una de les actuacions més destacades és la millora de 3 pistes de tennis de la zona esportiva de les Guixeres. L’actuació ha consistit en refer el paviment de resines sintètiques amb l’objectiu de millorar les condicions d’ús d’aquest equipament esportiu. En concret, s’ha polit el paviment existent per garantir una bona adherència del nou revestiment de resines sintètiques i s’han reparat les esquerdes del paviment, així com el traçat de les línies de joc, entre altres millores. El pressupost per aquesta actuació ha estat de 29.141,64 euros.

La inversió total que ha destinat l’Ajuntament de Salt aquest estiu en millores de les instal·lacions esportives municipals ha superat els 40.000 euros.

A més, al camp de futbol de la Coma Cros (les Guixeres) s’hi han fet diverses actuacions de manteniment, com per exemple, substituir la porta d’accés al vestidor del camp que estava malmesa i estan previstes noves actuacions per tal de millorar les instal·lacions i fomentar la pràctica de l’esport.

D’altra banda, al camp de futbol del Pla es realitza una millora del sistema de reg automàtic. L’actuació consisteix en substituir el sistema de reg actual, amb l’objectiu de garantir les condicions de seguretat dels usuaris, per evitar la manipulació de les boques de reg i per millorar-ne les condicions tècniques.

La remodelació del sistema de reg automàtic inclou la substitució dels 6 canons de reg actuals per 6 columnes de 2 metres d’alçada que incorporen els canons i que, davant de possibles impactes, van protegides amb escuma folrada. El pressupost per aquesta actuació és de 11.517,34 euros. I, finalment, l’Ajuntament ha substituït les porteries de futbol sala del camp de gespa per unes de noves.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot