Dimarts, octubre 3, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Salt reorganitza les ubicacions dels serveis d’atenció als ciutadans

L’Ajuntament de Salt reorganitza les ubicacions dels serveis d’atenció als ciutadans

Es descongestionen els serveis i es millora l’atenció a la ciutadania

L’Ajuntament de Salt ha reorganitzat els serveis d’atenció als ciutadans buscant descongestionar-los i millorar l’atenció a la ciutadania. Aquesta redistribució de locals ha estat possible per l’obertura de nous locals per Promoció de la Ciutat i de l’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) al passeig Ciutat de Girona, que han generat una cadena d’espais lliures que ha permès repensar l’us d’altres locals.

L’Ajuntament de Salt iniciava el mes de juny de 2017 el primer d’una sèrie de reubicacions de serveis per millorar l’atenció a la ciutadania i ampliar els serveis que es donaven fins a aquell moment. Durant el mes de Juny, les noves oficines de Promoció de la Ciutat i de l’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) es traslladaven al nou local del Passeig Ciutat de Girona, unes noves oficines més modernes i molt més orientades al públic.

Amb aquest moviment, es deixaven lliures dos espais municipals. On hi havia Promoció de la Ciutat, a l’edifici principal de l’Ajuntament de Salt a la Plaça President Companys s’hi ha ubicat l’aula de formació d’informàtica, i les antigues oficines de l’EMO s’han repartit l’espai l’Oficina Local d’Habitatge i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt.

La millora més important ha estat pel serveis oferts pel Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, que d’acord de l’Ajuntament de Salt, ha traslladat un conjunt de professionals i serveis a d’altres equipaments del municipi amb la voluntat de descongestionar l’edifici dels Serveis Bàsics d’Atenció Social, i per tal de millorar l’atenció a la ciutadania mitjançant la concentració de serveis especialitzats en tres espais de la vila. En aquest sentit s’han distribuït els professionals segons:
Al Carrer Dr. Ferran 7,al costat d’on hi ha l’Oficina Local d’Habitatge, s’hi concentrarà el Servei de Teràpia Ocupacional i El Servei d’Atenció a les Dones (SIAD), amdós serveis requereixen cita prèvia a través dels Serveis Bàsics d’Atenció Social ubicats al carrer Angel Guimerà 106-108 de Salt. També s’hi troben l’Oficina Tècnica d’Inclusió per tractar actuacions relacionades amb el coneixement de l’entorn i accions inclusives, un educador social que dinamitza els d’horts comunitaris amb el suport d’un professional d’horticultura, i el servei de mediació amb la comunitat Gitana.

Al carrer Major 163 B, al costat de l’Ajuntament, s’hi trobarà properament el Servei de Maternatge i Atenció a la Família que ofereix capacitació parental i suport a les famílies amb infants, el Projecte d’Intervenció de Joves RE-ACTIVA’T basat en la integració socioeducativa per joves i adolescents de Salt a través de tallers de fusteria i fotografia, el Taller Creixem dirigit a pares i mares joves per aconseguir una dinàmica familiar positiva i un desenvolupament infantil satisfactori , i el servei Socioeducatiu amb Famílies (SSAF) per empoderar les famílies que tenen dificultats en el seu dia a dia.

Finalment al Centre de Recursos de la Gent Gran del Barri Vell, s’oferirà atenció individual a persones i famílies es aspectes relacionats amb els àmbits de la dependència i les discapacitats.​

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot