Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Gran èxit del cinema per a famílies amb nadons a l’Espai Gironès

Una cinquantena de pares amb nadons assisteixen a la projecció de La forma del agua i el 20 de març es farà una nova sessió

Demà a la tarda es portarà a terme una signatura d’autògrafs dels jugadors del Girona Futbol Club, Aday Benítez i Borja García

Una cinquantena de famílies amb nadons de fins a tres anys van assistir ahir a la primera sessió de cinema programada per aquest públic i van poder gaudir de la pel·lícula de cinema fantàstic La forma del agua. Aquesta proposta innovadora ha tingut molt d’èxit i es tornarà a dur a terme el dimarts 20 de març, a les 17:30h. Alguns pares van explicar que feia temps que no podien anar al cinema i van valorar de manera molt positiva aquesta iniciativa, que els ofereix aquesta oportunitat. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, va destacar la resposta de públic que ha tingut la projecció, tot i a les previsions meteorològiques adverses d’ahir. “Estem molt satisfets de poder disposar d’aquesta oferta, que permet que les famílies amb nadons puguin compartir sessions de cinema i passar una bona estona”, indica el gerent de l’Espai. El preu de l’entrada és de dos euros i per cada nadó poden assistir-hi un màxim de dos adults. La pel·lícula que es projecta s’escull, per votació, a través del Facebook de l’Espai Gironès . A més, la sala estarà ambientada per acollir nadons, amb més llum i més càlida.

D’altra banda, demà, de 6 a 7 de la tarda, els jugadors del Girona FC Aday Benítez i Borja García, signaran autògrafs en el centre comercial, per oferir als visitants la possibilitat de tenir a prop els seus ídols del futbol.

Sessions matinals de cinema

El diumenge 25 de febrer també es van iniciar les matinals de cinema, a les 12h, que continuaran el dia 18 de març. En aquest cas les pel·lícules que es projecten als Odeón Multicines són les que estan en cartellera. Les entrades de les matinals de diumenge tenen un cost de 6 € i de 5,50 € per als socis d’Espai Petits Kids Club.

Aquestes iniciatives s’emmarquen en la voluntat de l’Espai Gironès d’anar oferint nous serveis als visitants. En aquest cas la idea també és acostar el cinema a les famílies amb propostes adaptades a les seves necessitats.

ESPAI GIRONÈS

Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’ excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sportzone, JD Sports, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

MULTI SPAIN MANAGEMENT  

Multi Spain Management SA realitza la gestió integral del centre comercial que comprèn els serveis de gerència, gestió patrimonial i re-comercialització del mateix, construint relacions de confiança amb els arrendataris (de tots els sectors) i la propietat, alhora que fomenta la modernització i la reestructuració constant del centre comercial gràcies al control efectiu dels seus resultats.

Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, empresa líder en el sector immobiliari, que en l’actualitat és propietari i / o gestiona centres comercials de gran qualitat a Europa i Turquia, incrementant el valor dels seus actius, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social de les ciutats i regions on s’ubiquen.

Multi és propietari i / o gestiona 130 centres comercials, que reben 400 milions de visitants cada any, que gasten una quantitat estimada de 4.000 milions d’euros en més de 6.000 botigues, restaurants i zones d’oci en més de 2.000.000 m² SBA. Multi compta amb més de 650 professionals qualificats, que presten serveis de qualitat altament especialitzats en 14 països europeus, inclosa Turquia (on és la major empresa propietària i de gestió de centres comercials). Multi disposa d’un estudi d’arquitectura, T&T Design, que dissenya tots els conceptes arquitectònics i de desenvolupament urbanístic del grup amb un segell únic. Des de la seva fundació el 1982, els seus projectes han estat reconeguts internacionalment per la seva naturalesa innovadora, qualitat arquitectònica, sostenibilitat i profunda sensibilitat pels entorns locals treballant constantment en la gestió d’estratègies ambientals per reforçar la seva política de sostenibilitat incrementant l’ecoeficiència dels projectes.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot