Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Torna el DANSEM al Teatre de Salt amb un espectacle solidari

Torna el DANSEM al Teatre de Salt

El proper diumenge, 25 de febrer, a les 19h, el Teatre de Salt es vesteix de gala per acollir una nova edició del DANSEM, un espectacle que congrega diferents escoles de dansa amb actuacions especials, demostrant el talent i la passió per la dansa de la nostra comunitat. Aquest any, celebrem la quinzena edició d’aquest event, que s’ha consolidat com un dels moments més esperats del calendari cultural de Salt.

L’espectacle no només és una oportunitat per gaudir de la bellesa i l’expressivitat de la dansa sinó també per col·laborar amb una causa benèfica. Totes les recaptacions seran destinades a Càritas, contribuint així al suport de les persones més necessitades de la nostra comunitat. La solidaritat i l’art es donen la mà en aquesta vetllada especial, reafirmant el compromís social del nostre teatre i els seus participants.

Les entrades estaran disponibles una hora abans de la funció a la taquilla del teatre i també es poden adquirir anticipadament a través de la pàgina web del Teatre de Salt: dansem. Aquesta és una oportunitat única per gaudir d’una vetllada plena d’art i solidaritat, per tant, no deixeu passar l’oportunitat de formar part d’aquesta experiència cultural única.

Us animem a reservar la vostra entrada aviat i a unir-vos a nosaltres en aquesta celebració de la dansa i la solidaritat. Recordeu, el vostre suport fa possible no només una nit memorable d’actuacions impressionants sinó també un ajut significatiu per a aquells que més ho necessiten. Ens veiem al teatre!

Latest Posts

spot_img

un xic de tot