Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Torna una nova Gala de Circ de Girona a Salt

La Gala de Circ de Girona Celebra la Seva Sisena Edició amb Gran Expectació

En una demostració de passió i dedicació pel circ a Girona, el Col·lectiu de Professionals de Circ de Girona es complau a anunciar la celebració de la sisena edició de La Gala de Circ de les Comarques Gironines. Aquest event, que ja s’ha consolidat com una referència per als amants del circ, es durà a terme el diumenge 17 de març al reconegut centre de creació d’arts escèniques El Canal.

Aquest any, com a novetat, l’esdeveniment se celebra en una data diferent a la de la Trobada de Circ de les Comarques Gironines, prevista pel 6 d’abril al Parc Central de Girona, evidenciant l’interès per destacar i diversificar l’oferta cultural circense de la regió.

Una Vetllada Plena de Talent i Diversitat

La Gala promet ser una mostra de talent local i diversitat, amb actuacions d’artistes com Alexandre Duran, Maria Cavagnero, Juan Carlos Panduro, Lula y Gastón, Cristobal Bascur, Maria Rosa i Cia. Fèmut. El públic podrà gaudir d’una àmplia varietat de disciplines com màstil, roda Cyr, verticals, straps, malabars, clown i mans a mans.

La companyia Seon serà l’encarregada d’amenitzar l’espectacle, garantint una experiència única i inoblidable amb dos passis, a les 16:30h i a les 19:30h.

Consegueix la Teva Entrada

Les entrades per aquesta cita imperdible ja estan disponibles. Aconsegueix la teva aquí i forma part d’una jornada plena d’art, passió i comunitat.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot