Dimarts, març 28, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

La Última

El Teatre de Bescanó ofereix 12 grans espectacles de teatre, música, cinema i titelles per a la nova temporada

El Teatre de Bescanó ofereix 12 grans espectacles de teatre, música, cinema i titelles per a la nova temporada

El cartell programat per a la tardor i l’hivern és de primer nivell, amb propostes molt atractives i adreçades a tots els públics

Com a novetat, el públic estarà sobre l’escenari perquè es pugui acostar encara més als actors en dues de les obres programades

El Teatre engega una campanya a favor de la llibertat d’expressió davant “la vulneració d’aquest dret en els darrers mesos”

El Teatre de Bescanó estrenarà la nova temporada de tardor i hivern amb una cartellera de primer nivell, que inclou 12 espectacles de teatre, música, cinema amb música en directe i titelles. La nova programació és molt variada i presenta propostes molt atractives, amb un gran nombre d’actors de renom i adreçada a un públic molt divers, seguint la filosofia dels darrers anys i acostant la cultura a la població amb campanyes com el Qui no corre vola que ofereixen importants descomptes.

El Teatre de Bescanó continua treballant per ser un referent en programació cultural. Alguns dels espectacles més destacats de la nova oferta són l’obra de teatre d’Oscar Wilde, El Fantasma de Canterville, versionada de la mà de Joan Yago i dirigida per Josep Maria Mestres, i  que arribarà al Teatre de Bescanó el 6 d’octubre, en dues representacions a les 18h i a les 21h. També és molt esperada Inmortal, una producció que es troba també dins de la programació del Temporada Alta. Aquesta obra de comèdia dramàtica futurista de Bruno Oro es podrà veure el 24 de novembre a les 20.30h. Mala Broma, que va tenir un gran èxit el març passat, repeteix el pròxim 14 de desembre, a les 21h. Es tracta d’una comèdia negra de Jordi Casanovas dirigida per Marc Angelet, i amb Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz.

A Bescanó també es podrà assistir aquesta nova temporada a un espectacle de música en directe i cinema.  El 16 de novembre, a les 21h, Toni Xuclà presenta Shen Nu i altres tresors amagats basat en tres històries filmades als anys 30: una xinesa, una catalana i una japonesa.

El Teatre de Bescanó també es manté ferm en la seva aposta per donar suport a les companyies gironines, amb l’anomenat km-0. Es podrà veure Allà on viuen els records, de l’agrupació Gespa Teatre de Palamós, que arribarà el 13 d’octubre a les 21h. L’acció d’aquesta obra transcorre en un pis del Call de Girona. El 19 d’octubre, a les 21h, hi ha programada l’obra de Daniel J. Meyer, dirigida per Montse Rodríguez i interpretada per Albert Salazar, A.K.A; Una altra proposta per a la nova temporada és l’obra Ventura, premiada per l’Associació Gironina de Teatre com el millor espectacle de les comarques gironines 2015, de Cristina Clemente i dirigida per Victor Muñoz i interpretada per Meritxell Yanes i David Planas, es podrà veure l’1 de desembre a les 18h i a les 21h. Una altra proposta és l’obra de teatre Fairfly, que es presentarà el 10 de novembre a les 21h de la mà de la companyia gironina La calòrica. Es tracta d’una obra de Joan Yago dirigida per Israel Sala i que ha rebut el premi butaca 2017 al millor espectacle de petit format i millor text; el premi de la crítica 2017 al millor espectacle de petit format i el premi MAX 2017 al millor espectacle revelació i al millor autor. En aquesta nova temporada com a novetat el públic estarà sobre l’escenari perquè es pugui acostar encara més als actors en dues de les obres programades: Ventura i Fairfly. “És una nova aposta que fem, com un pas més perquè el públic pugui viure d’una manera intensa el teatre”, destaca el director del Teatre de Bescanó, Quim Marcé.

En l’apartat musical destaquen les actuacions el concert de Nadal de la mà de Les dones de Frank, el 23 de desembre a les 18h, i de Marcel i Júlia, el 18 de novembre a les 18h, que presentaran un nou projecte conjunt sorgit de la seva experiència a Brasil.

El 16 de desembre a les 12h es podrà veure el teatre musical infantil La Nena dels Pardals i també per als més petits, un espectacle de Titelles familiar, Pallassos de Fusta, el dia 14 d’octubre a les 12h.

L’alcalde de Bescanó, Pere Lluís Garcia, ha destacat que “un cop més la nova programació permet situar Bescanó al mapa de l’oferta cultural catalana de qualitat i també serveix per potenciar l’activitat econòmica del municipi”. “Des d’un municipi petit seguim fent una gran aposta per la cultura”, remarca. En relació a la campanya engegada per reclamar la llibertat d’expressió cultural i artística (que es pot observar al cartell de la nova temporada), Pere Lluís Garcia explica que es vol donar suport a la llibertat d’expressió en tots els seus sentits. “Davant la vulneració d’aquest dret en els darrers mesos hem volgut reclamar-lo”, indica.  El Teatre de Bescanó s’ha destacat també des de fa temps per les seves campanyes reivindicatives i de reclamació dels drets més fonamentals.

 

Èxit de la campanya de promoció Qui no corre …vola!

El Teatre de Bescanó acompanya habitualment la seva oferta amb campanyes de promoció que compten amb importants descomptes  per tal d’acostar els espectacles al públic i que el preu no sigui un obstacle per anar al teatre.  La nova campanya Qui no corre…vola! ha tingut un gran èxit amb la majoria d’entrades exhaurides”, segons explica el director Quim Marcé. Amb l’objectiu d’acostar la cultura a la població, s’ha impulsat aquesta nova campanya de promoció. Enguany, durant la campanya s’ha venut el 70% de les entrades disponibles i s’ha exhaurit a les següents obres: El Fantasma de Canterville, Mala Broma, Fairfly i A.K.A. El Teatre de Bescanó porta a terme periòdicament campanyes de promoció amb importants descomptes perquè la seva programació estigui a l’abast de totes les butxaques i tothom pugui anar a veure espectacles de qualitat a preus assequible. “El nostre objectiu és apropar el teatre a tothom” recorda Marcé.

El Teatre de Bescanó ofereix la possibilitat de fer-se soci d’Amics del Teatre per mitjà de la plana web www.teatrebescano.cat o directament a l’Ajuntament. Ser Amic del Teatre té molts avantatges, amb la possibilitat de poder disposar d’entrades a preu reduït i d’entrades gratuïtes en algun assaig general, a més de rebre al correu electrònic les novetats de la programació i gaudir de promocions especials. Els Amics del Teatre ja compten amb 5.917 socis.

Latest Posts

spot_imgspot_img

un xic de tot