Dilluns, maig 20, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

L’Ajuntament de Bescanó dedica una plaça de Montfullà a Isidre Vicens i lliura una placa commemorativa

L’alcalde destaca la gran trajectòria del pintor, la seva vessant humanística i la seva implicació amb la seva terra i el País

L’alcalde de Bescanó, Pere Lluís Garcia (PDECAT), ha presidit avui l’acte que s’ha dut a terme a Montfullà, on s’ha dedicat una plaça pública al pintor Isidre Vicens (1918-2016), que  va néixer en un mas d’aquest terme municipal. La plaça, situada al costat del local social, portarà a partir d’ara el seu nom. L’alcalde també ha visitat la casa d’Isidre Vicens, on s’ha descobert una placa commemorativa lliurada per l’Ajuntament. Aquests actes s’han dut a terme en el marc d’una caminada cultural, organitzada per la colla excursionista l’Isard, i guiada pel mestre i geògraf Lluís Solé i Perich. Pere Lluís Garcia ha destacat la gran trajectòria del pintor, la seva vàlua artística, la seva vessant humanista i la gran implicació que va tenir amb la seva terra i el seu País.

Els actes d’avui s’emmarquen en les activitats programades en la setmana que Bescanó i Montfullà dediquen a Isidre Vicens, fill del poble. Els actes, organitzats per l’Ajuntament de Bescanó conjuntament amb l’Ateneu Republicà, es van iniciar divendres amb la inauguració d’una exposició al Casal d’Avis, que es pot visitar de 5 de la tarda a 8 del vespre. Diumenge vinent es farà la cloenda de la Setmana, amb el lliurament dels premis del concurs de pintura ràpida que s’ha organitzat.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot