IPS-CUP Salt

IPS-CUP Salt fa la presentació de l’encapçalament de la candidatura 2019-2023. SOM i SEGUIM

Moviment que neix a les acaballes del franquisme i durant l’etapa de transició. La  candidatura de la CUP pren forma a Salt a les eleccions municipals el 1987 i amb diferents formes ha arribat fins avui en dia sota la formació d’IPS-CUP.

“Creiem que continuant presents a l’Ajuntament de Salt tenim més possibilitats de seguir impulsant canvis importants, tenint en compte les limitacions de competències i recursos que tenen les administracions locals” recorda Ramon Muñoz que va ser el primer regidor de la candidatura.

El canvi de dues de les persones que van encapçalar les eleccions del 2015 va estretament lligat al fet de tenir signat un codi ètic que aposta pel relleu de les persones que figuren al capdavant de l’agrupació. “Aquest relleu ha de servir, per una part, per limitar el temps en què les representants exerceixen algun càrrec, i per altra per agafar aire i oxigen com a grup” comenta Rigau.

Burch per la seva part fa una breu presentació de que Som la formació que lluita per un model universal que millori la qualitat de vida de totes les persones des de l’àmbit local.

Les tres persones que encapçalen la llista són tres dones Cris Sibina, Marta Guillaumes actual regidora d’entorn natural i Anna Burrassó

“Tres dones encapçalem la llista perquè creiem que les dones tenim molt a aportar en aquesta societat encara molt patriarcal” diu Sibina.

En la presentació Sibina ha fet molt èmfasi en el fet d’aconseguir que el jovent se senti identificat i representat pel seu poble, i sobretot en un en el que 1 de cada 3 no pot votar.

El projecte continua,  diuen les tres candidates, i de mica en mica anirem presentant el nostre programa. Avui ha estat un moment de presentació de les cares visibles del mateix.

Marta Guillaumes diu que l’objectiu més important és posar la vida de les persones al centre i que no sigui el capitalisme el que defineixi el nostre futur. “ Cal pensar globalment però actuant localment prenent decisions sotenibles que no hipotequin el futur de la societat”

Anna Burrasó comenta que totes som persones que venim de l’associanisme i dels moviments ciutadans i que el gran potencial que tenim són els joves que han de poder gaudir de moltes oportunitats.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí