Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Oficina d’Escolarització de Salt s’amplia i estrena entrada pel carrer Major

L’OME s’amplia i estrena entrada pel carrer Major

En un moviment clau per millorar l’accés i l’atenció a les famílies, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de Salt ha experimentat una important ampliació, a més d’inaugurar una nova entrada directa des del carrer Major. Aquest canvi estratègic s’ha realitzat just a temps per l’inici del període de preinscripció escolar, amb l’objectiu de proporcionar un servei més còmode i eficaç.

La iniciativa de renovació de l’OME respon a la necessitat d’oferir un espai més gran i accessible, permetent així evitar que les famílies hagin de navegar per l’interior de l’edifici municipal. Aquest nou accés des del carrer Major facilita l’entrada directa a les instal·lacions de l’OME, reflectint l’esforç de l’Ajuntament per dignificar i millorar la qualitat del servei prestat.

Jordi Viñas, l’alcalde de Salt, ha destacat que aquestes millores busquen reflectir-se en un millor acompanyament a les famílies durant el procés de tria d’escola i gestió de la preinscripció. Amb l’obertura del nou espai coincidint amb l’inici del període de preinscripció escolar, l’OME s’ha preparat per oferir aquest servei fins el 20 de març per a l’educació infantil, i des d’aquest divendres fins el mateix dia per a l’educació secundària. A més, l’OME facilitarà l’assessorament a les famílies de forma telemàtica, comptant amb serveis de traducció i suport en la gestió de documentació necessària.

Segons les dades disponibles, s’estima que uns 375 alumnes s’incorporaran al curs vinent en els diferents centres d’infantil i primària de Salt, on actualment hi ha 17 grups d’I3 previstos. Paral·lelament, continua l’esforç per identificar les necessitats socioeducatives dels alumnes, dins del marc establert pel Pacte contra la Segregació Escolar i amb la col·laboració del Síndic de Greuges.

L’alcalde Viñas també ha ressaltat la col·laboració amb el departament d’Educació per millorar els recursos dels centres educatius locals, enfocant-se en l’educació com una àrea estratègica per al futur dels joves i del municipi en general. Adrià Martín, regidor d’Educació, ha afegit que les mesures adoptades busquen promoure una educació de qualitat i combatre la segregació escolar, demostrant l’objectiu compartit de seguir millorant l’educació a Salt.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot