Dilluns, octubre 2, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Margarita de Arquer, candidata de Junts per Salt

Margarita de Arquer serà la candidata de Junts per Salt a les eleccions municipals.

Junts per Salt escull a Margarita de Arquer com a alcaldable de Salt per a les eleccions del 2019.

Acompanyada del president Mas, el senador del Partit Demòcrata, Joan Bagué i la presidenta comarcal del Partit Demòcrata al Gironès, Fanny Carabellido, de Arquer va voler agrair la confiança explicant que “el nostre projecte és de canvi profund, un canvi que ha de portar a una transformació ordenada del nostre municipi per fer un Salt de qualitat”.

Margarita de Arquer va dir que “Aquest no és un projecte unipersonal és un projecte d’equip i pensat en els saltencs i saltenques portat amb honestedat, rigor i transparència” afegint que “us volem tenir a prop, volem apropar la política al carrer i a la gent escoltant les propostes de tots i totes, ja que el canvi de Salt ho hem de fer entre tots, fem-ho junts!”.

De Arquer va acabar dient que “som l’alternativa que es preocupa de cada racó de Salt i volem promoure una nova manera de fer política centrada en les persones i no en les sigles polítiques”.

Finalment, el president Mas va destacar que “el concepte junts  vol dir també agrupar forces per un projecte que aplega a tots els que estem aquí. No s’ha de donar cap vot per perdut, quants més millor”.

Margarita de Arquer Junts per Salt

Artur Mas va assegurar que  Margarita de Arquer serà una gran candidata ja que  “l’energia i la il·lusió que transmet és inspirador i amb un projecte molt ambiciós i molt potent” afegint que “tindrà molta gent en contra i seran tots aquells que no fan res i tenen por de la gent com la Margarita, amb ganes de fer moltes coses.

Artur Mas va acabar dient que “Espero que els saltencs i les saltenques, confiïn com confio jo de les capacitats de la Margarita per portar a terme el projecte de Junts per Salt”.

L’acte es s’ha realitzat a la Casa de la Cultura Les Bernardes on prop de 300 veins i veïnes de Salt es van apropar per donar recolzament a la candidatura de Junts per Salt.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot