Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Salt per la mobilitat sostenible

Diferents activitats a Salt per reforçar la mobilitat sostenible al municipi

Un any més, el mes de Setembre ha acollit una nova edició de la Setmana de la mobilitat a Salt, aquest any amb novetats respecte altres anys. Des del dia 16 de Setembre al dia 22 de Setembre des de l’Ajuntament de Salt s’han programat diverses activitats per incentivar l’ús del mitjans de transport sostenibles.
La programació va incloure com ja és habitual en els darrers anys la inspecció tècnica de bicicletes al Passeig Ciutat de Girona a càrrec de Mou-te amb bici i una sortida per les rodalies del municipi.Aquest any però, des de l’Ajuntament s’ha volgut incidir en actuacions que millorin la mobilitat a llarg termini a més a més de les actuacions concretes i per aquest motiu properament es posarà a disposició dels treballadors de l’Ajuntament bicicletes per als desplaçaments per motius laborals dins el municipi.

Així mateix s’està avançant amb ATM-Girona per poder integrar a les noves oficines de Promoció de la ciutat i EMO del Passeig Ciutat de Girona un punt de venda de títols. Aquest punt s’adreçarà directament als joves estudiants universitaris Saltencs, els quals gaudiran de bonificacions. Es preveu que al llarg d’aquest trimestre es posi en funcionament aquest nou servei.
Per altra banda, atenent a diverses peticions que ens han fet alguns veïns així com l’entitat ONCE, adaptarem amb sistemes per invidents dos encreuaments de la Vila (c/ Major amb Ausias March i c/ Major amb Francesc Macià) i també es farà arribar als centres escolars uns fulletons informatius amb la finalitat de fer un bon ús de la bicicleta per la via urbana.
Actuacions que no volen perdre de vista el treball sobre un pla general de mobilitat del municipi que ha de permetre traçar els grans objectius del propers anys i que es treballaran des de la recent creada taula de mobilitat, aprovada durant el darrer acord  pressupostari.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot