Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

La III Trobada d’estudiants omple Les Bernardes

La III Trobada d’estudiants omple Les Bernardes per parlar sobre la mobilitat internacional

Diversos estudiants de Salt van compartir les experiències a l’estranger amb d’altres joves que estan plantejant-se quin camí a seguir

L’alcalde, Jordi Viñas, va destacar que aquesta tercera edició permet “consolida plenament aquest projecte, projectant una imatge potent dels joves estudiants de Salt, dels seus èxits i del seu esforç i treball.”

Estudiants de batxillerat, cicles formatius i universitaris van omplir ahir Les Bernardes amb la tarda a la III Trobada de Estudiants de Salt que aquest vegada se centrava entorn la mobilitat internacional dels estudiants.

La trobada, consolidada amb aquesta tercera edició, té la voluntat de crear una xarxa que millori la comunicació entre els estudiants saltencs i donar a conèixer experiències d’èxit en el camp de l’educació, ajudant als estudiants universitaris que busquen orientació, suport o beques a encaminar els seus passos i donar-los la motivació necessària per afrontar els reptes futurs. I, alhora, permetent a tots aquells que han triomfat i han aconseguit el seu objectiu poder explicar la seva experiència per a convertir-la en guia per als més joves.

L’alcalde, Jordi Viñas, va destacar durant la inauguració que el Fòrum d’Estudiants serveix per “posar en valor la feina educativa que es fa a Salt i els bons resultats que se n’obtenen”.

“L’educació i la formació no s’acaba a les aules, aprofiteu l’oportunitat que us brinda aquest fòrum, per preguntar, escoltar les experiències i sobretot per donar-vos una oportunitat de créixer com a persones més enllà d eles aules”, va afegir l’alcalde.

La jornada es va iniciar amb la ponència “Obrint els ulls al món” a càrrec del periodista Martí Anglada que va oferir una visió àmplia sobre la seva experiència com a corresponsal a diferents països.​

L’acte va seguir la sessió informativa sobre mobilitat internacional a càrrec de Naila Freixas, responsable d’aquest servei al Gironès i va continuar amb un debat moderat per la periodista de TV3, Ester Bertran, i on diversos joves van explicar les seves experiències com a estudiants a la Xina, Alemanya, Taiwan, Saragossa, França, Polònia, Dinamarca, França, Àustria o Suïssa.

Aquesta III Trobada d’estudiants de Salt va finalitzar amb l’actuació de Clàudia Fàbrega i Carla Jou i amb una espai de networking.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot