Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’institut Vallvera potencia l’hàbit de la lectura de 400 estudiants

L’institut Vallvera potencia l’hàbit de la lectura de 400 estudiants amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament

L’acord contempla destinar 3.000 euros a accions dinamitzadores del Pla Lector de l’institut que es destina a 400 joves d’ESO.

L’Obra Social “la Caixa”, l‘Ajuntament de Salt i l’institut Vallvera han signat un conveni per potenciar la biblioteca del centre educatiu. L’aportació de l’entitat financera, que serà de 3000 €, es destinarà a ampliar el fons de llibres de la biblioteca i a accions dinamitzadores del Pla Lector de l’institut.

L’aportació permetrà dinamitzar el servei de biblioteca, que ja funciona a ple rendiment i que el curs passat va deixar més de 1500 llibres en préstec i reforçar el pla lector, amb una incidència directa sobre 400 alumnes d’ESO.

La biblioteca de l’institut vallvera va deixar més de 1.500 llibres en préstec durant l’any passat.

El director del centre, Francesc Simón, ha manifestat que “el paper de la biblioteca és fonamental per crear hàbits de lectura en els alumnes” i que permet “millorar els resultats acadèmics a l’ESO”.“Estem molt contents amb el suport de CaixaBank i esperem que pugui donar continuïtat al projecte del pla lector i la biblioteca al llarg del temps”, ha afegit.

L’acord es va començar a gestar durant una de les trobades periòdiques que té l’alcalde, Jordi Viñas, amb els responsables dels centres educatius.

Des de l’Ajuntament treballem també per donar suport a tots els centres educatius i ajudar-los a buscar recursos per millorar les seves instal·lacions i el seu projecte pedagògic. L’educació és un dels pilars del nostre projecte de ciutat i hi estem treballant de forma continua per millorar-la dia a dia.  Jordi Viñas

La signatura, que es va fer dimecres passat a l’institut, la van protagonitzar el director de l’institut Vallvera, Francesc Simón, Pere Armengol en representació de l’AMPA del centre, la directora de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, i l’Alcalde de Salt, Jordi Viñas. ​

Latest Posts

spot_img

un xic de tot