Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

No et perdis aquests 4 esdeveniments que faran vibrar Salt aquest cap de setmana

Descobreix la cultura i la creativitat a Salt amb aquests esdeveniments que no et pots perdre

Aquest cap de setmana a Salt hi ha 4 coses a fer que no us podeu perdre. Descobriu la cultura i la creativitat de la població de Salt, així com d’artistes i músics de tota la comarca de Girona. A continuació, us presentem quatre esdeveniments que us faran vibrar:

Festa del Llibre Gegant!

Feta del Llibre Gegant de Salt

No us podeu perdre la Festa del Llibre Gegant, una celebració popular de l’escriptura i la il·lustració organitzada per la població de Salt. Aquest any, els infants han escrit contes a casa, a l’escola o a la biblioteca, i el dia de la festa es trobaran amb il·lustradors per posar imatge als contes. El resultat s’incorporarà a un nou volum del Llibre Gegant. La festa està acompanyada de música i animació al carrer Llarg.

V Trobada d’Artistes de Circ de les Comarques de Girona

VIa TROBADA DE CIRC de les comarques gironines agenda

El col·lectiu de professionals del circ de Girona organitza aquesta trobada de malabaristes, equilibristes i artistes de circ de les comarques de Girona i Catalunya. Els dos dies de l’esdeveniment estan plens de circ, tallers, espectacles, olimpiades i circ en família.

El Poble Balla

Vols endinsar-te en la rica cultura de la dansa tradicional catalana? “El poble balla” t’ofereix l’oportunitat de viure una experiència única a través d’un recital de dansa que captura la diversitat i les formes contrastants de les nostres arrels culturals.

Sigues part del públic i deixa’t captivar per les emocions que només la dansa pot transmetre. Vine i viu una tarda plena de cultura, solidaritat i diversió amb “El poble balla”.

Black Venom

Aquest dissabte a la nit, us convidem a la Plaça Llibertat per gaudir del Black Venom. DJs de Music & Energy i convidats de la província us faran ballar amb 6 hores de música negra de diferents estils. Aquest esdeveniment cultural alternatiu cerca l’apropament entre les diferents cultures musicals i la societat.

Tota la agenda de Salt

Latest Posts

spot_img

un xic de tot