Fleca i pastisseria can Currius

La Pastisseria Can Currius de Salt, confeccionen brioxeria, coques i pastissos 100% artesans, plens de sabors i textures diferents per gaudir del autèntic sabor de can currius. De brioix, amb xocolata o fruita. Treballen amb les matèries primeres de màxima qualitat amb innovació contínua, usant tècniques d’ahir i avui per sorprendre als nostres clients.

Pastissos per encàrrec per esdeveniments especials: celebracions, aniversaris, infantils, casaments, batejos, comunions, i per a tot tipus d’ocasió. Si necessites un pastís i no el tens encarregat sempre en tenim de disponibles!

Els Productes de Can Currius

A la Pastisseria Can Currius de Salt treballen diàriament per poder oferir un pa d’alta qualitat i fet sense presses.  Tenen les millors coques de Salt, pastissos, brioxeria … sempre usant els millors ingredients per que gaudim d’aquets petits plaers de la vida.

https://totsalt.cat/pastisseries-i-fleques-de-salt/

Tota brioxeria de can currius està elaborada artesanament amb productes naturals i de qualitat. Tenen les millor coques de Girona.

La  brioixeria  de Fleca Can Currius de Salt es fa a mà per mestres pastissers, amb la formulació, ingredients i el  sabor de sempre. Destaquem els croissants,  els tortells de massapà, ensaïmades, xuixos de crema, entre una gran varietat de brioixeria selecta. Per Nadal descobriu els seus Turrons.

Que recomanaries de Can Currius?

On trobem la Pastisseria Can Currius.

La Pastisseria Currius la podem trobar en el carrer Llarg, 10. En el Barri Vell de Salt.

Carrer Llarg, 10  – 17190 Salt, Girona.
Telèfon: 972 23 83 71
Email: evamalischke@hotmail.com

HORARI de Can Currius:

Dilluns: Tancat

De dimarts a divendres: 08.00 – 14.00h / 17.00 – 20.30h
Dissabte: 08.00 – 14.00h / 17.00 – 20.30h
Diumenge: 08.00 – 14.00h

https://totsalt.cat/pastisseries-i-fleques-de-salt/

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí