Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Alcampo Girona a l’Espai Gironès

Alcampo obrirà a l’Espai Gironès el primer establiment a les comarques de Girona 

L’hipermercat tindrà una superfície de 4.500 metres quadrats i generarà més de 100 llocs de treball directes  

La cadena de distribució alimentària Alcampo obrirà la primavera vinent al  centre comercial Espai Gironès de Salt el seu primer establiment a les comarques de Girona i generarà un gran impacte econòmic. El nou hipermercat tindrà una superfície de 4.500 metres quadrats i la posada en marxa crearà més de 100 llocs de treball directes.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, destaca que “és un honor i un privilegi que una ensenya de referència i de tanta rellevància ens hagi escollit per a la implementació del primer establiment a Girona” i agraeix a Alcampo la seva arribada a la demarcació per mitjà de l’Espai Gironès.

Jorge Míguez, director regional d’Alcampo, ha manifestat la seva satisfacció pel fet de poder obrir el primer hipermercat a les comarques de Girona. “Estem francament entusiasmats amb l’obertura d’Alcampo Salt-Girona, una iniciativa que fem amb la ferma convicció d’aportar valor a la societat gironina, fent realitat dia a dia el nostre compromís d´oferir una cistella de compra variada, de qualitat i al millor preu”, ha destacat.

Alcampo té actualment a Catalunya 44 supermercats (42 d’ells franquiciats) i 9 hipermercats, amb un total de 2.010 treballadors propis i 250 llocs de treball a les franquícies. Alcampo, filial del Grup francès Auchan Retail, va iniciar la seva activitat a Espanya el 1981.

A l’Espai Gironès hi treballen al voltant de 800 persones (entre establiments, oficines i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra cal sumar un nombre important de llocs de treball indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot