Dilluns, maig 20, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Presentació del llibre de Maria Nicolau al Mercat de Salt 

Èxit a la presentació del llibre de Maria Nicolau al Mercat de Salt 

Avui dissabte, a les 11:30h, el Mercat de Salt ha tingut  l’honor de rebre la presentació del darrer llibre de l’escriptora local Maria Nicolau, de la mà de Marc Casanovas. L’esdeveniment ha atrafegat una notable afluència, amb  la presència de més de setanta persones, que han mostrat un gran interès a  conèixer l’obra. 

Abans de començar la presentació, s’ha entregat un ram de part de tots els  establiments del mercat confeccionat per la Kimi de Kimi Flors i Detalls del Mercat  de Salt, on Maria ha assegurat que no deixaria que es fes malbé que les verdures  del ram, ben segur que els cuinaria. 

Durant la presentació Marc Casanovas ha fet una gran entrevista on Maria Nicolau  ha anat responent amb la seva particular sinceritat cada una de les preguntes. Els  assistents han gaudit d’una hora d’entrevista on no ha faltat les preguntes dels més  curiosos i la firma de llibres al final de l’acte. 

L’Estanc núm. 1 de Salt ha participat activament en aquesta presentació,  col·laborant en la venda dels exemplars del llibre, proporcionant un suport essencial  per a l’èxit de l’esdeveniment. 

Després de la presentació, tots els assistents que han assistit a l’acta i han fet una  compra al mercat, han tingut l’oportunitat de gaudir d’un vermut gratuït com a gest  de reconeixement i agraïment per la seva participació. 

Maria Nicolau ha agraït públicament el suport de tots els assistents, així com la  col·laboració del Mercat de Salt i de l’Estanc de Salt en la promoció i difusió de la  seva obra. 

Cremo! el llibre de Maria Nicolau

[+] cremo!

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot