Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès regala packs de Magma per Sant Jordi

L’Espai Gironès sorteja packs regal Magma amb motiu de la Diada de Sant Jordi

L’Espai Gironès engega una nova campanya amb motiu de la Diada de Sant Jordi. El centre comercial sortejarà 4 packs per a 2 persones que inclouen l’accés al Spa, massatge de 45 minuts i àpat al restaurant buffet, al centre lúdic termal Magma de Santa Coloma de Farners.

Des de dilluns 15 d’abril i fins dimarts 23 d’abril es pot participar en el sorteig presentant tiquets únics d’un mínim de 20 euros al Punt d’Informació, de compres realitzades als establiments del centre comercial. Es podrà participar tantes vegades com es vulgui. Per cada participació s’entregarà un pètal de rosa de paper, que servirà perquè els visitants de l’Espai Gironès emplenin de pètals les roses gegants que hi haurà instal·lades al Punt d’Informació. El sorteig es farà el 24 d’abril i les quatre persones guanyadores es convocaran a les oficines de gerència per anar a recollir els regals. 

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i pensades amb l’objectiu de retornar als clients la seva confiança en el centre comercial. 

Signatura de llibres a l’Fnac 

El proper dissabte 20 d’abril sis escriptors estaran signant llibres a l’Espai Gironès, en una activitat organitzada per l’Fnac. Les signatures es portaran a terme d’11:30 a 12:30h, davant l’establiment d’Fnac. Signaran llibres Miquel Fañanàs (El crim del monestir); Raimon Portell (Crits de guerra); Jordi Solé (L’any que vaig estimar Ava Gadner); Marta Bellvehí (A partir d’ara); Martí Gironell i Coaner Codina (Un talp als Jocs Olímpics); i Jair Domínguez i Sol Domínguez (Estanislau del nas blau i l’ascensor a la lluna).

També hi haurà una parada de roses els dies 22 i 23 d’abril, a l’entrada principal de l’Espai Gironès.  

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot