Divendres, octubre 11, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Tres productors gironins a l’elit d’Alcampo

93 productors de tot el país s’integren al grup de Cultivem lo Bo

Tres productors de les comarques de Girona i set catalans en total figuren a la elit dels 93 productors Premium que Alcampo ha constituït sota l’epígraf de “Cultivem lo Bo”, on hi ha 93 productors de tota Espanya que ofereixen 270 productes. Aquesta nova marca prové de l’evolució del projecte Alcampo Producció Controlada. Cultivem lo Bo identifica aquells productes de marca pròpia Auchan, Auchan Collections o Auchan Bio que responen als requisits establerts en el projecte, dins el marc de recerca de sabors i olors del passat, traçabilitat i l’exercici de pràctiques respectuoses amb el medi ambient i el benestar animal.

Dels 93 productors integrats a la xarxa Cultivem lo Bo, el 89% són de l’Estat. Del total de productes, 270, 32 estan certificats a Benestar Animal i 76 són ecològics. Per celebrar aquest canvi, la empresa acollirà una campanya promocional que tindrà lloc fins el 30 d’abril, destacant aquests productes i acollint experiències com masterclass, tasts i degustacions.

En el cas concret de Catalunya es poden trobar tres productores gironins, Carns de Confiança, Vall Companys i Safrunat, que aporten vedella ecològica, pollastre certificat d’Avidel i pollastre de camp Torrent, i compotes. A més a més hi ha altres quatre productors catalans: Ibereco (fruites i verdures eco), San Alfonso (cítrics), Granja Luisiana (ànec) i Fangar Explotacions Marines (musclos).

Aquest projecte, que va veure el seu inici al començament de l’any 2000, i que ha anat evolucionant amb els anys, es desenvolupa amb estreta col·laboració amb proveïdors, la majoria del sector primari, establint aliances llargues basades amb la transparència i l’asunció de compromisos de mutu acord que aporten la creació de valor compartit per ambdues parts, per la societat i pel planeta.

La nova imatge de Cultivem lo Bo s’anirà incorporant de mica en mica als productes ja existents. Suposarà el 20% del total, xifra que s’enfilarà fins el 40% en els propers mesos, amb l’objectiu d’arribar al 100% durant el 2025.

Sota l’epígraf de Cultivem lo Bo es poden trobar fruites i verdures, carns (pollastre, vedella, porc i xai), peix i peixos i salaons, embutits i formatges, i alguns productes elaborats com les compotes o melmelades

Descobreix l’AlCampo de l’Espai gironès

El primer AlCampo de tota la província de Girona a Salt.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot