Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L'AMPA de l'INSTITUT SALVADOR SUNYER de Salt organitza una jornada participativa per pintar i dignificar els barracons

L’associació de mares i pares fa temps que reclama al Departament d’Ensenyament diverses millores al centre, que es troba en mòduls (“barracons”) des de la seva inauguració el curs 2004/2005.
Entre les millores han demanat que es pintin els mòduls, però a data d’avui només se n’ha pintat un. Davant la insistència de familiars i equip docent el Departament s’ha compromès a pagar el cost de la pintura però la ma d’obra la posarà les famílies i els professors.

El proper diumenge 19 de febrer de 2017, a partir de les 11h del matí, familiars i docents rascaran i pintaran de blanc els mòduls i senyalaran amb colors diverses cartelleres. Posteriorment es rotularà el centre amb el logotip en vinil per millorar la seva identificació des de l’exterior (el vinil el realitzaran els alumnes del CFGM d’Impressió gràfica i converting de l’Institut Santa Eugènia). En acabar els treballs es compartirà un esmorzar.

Des del 2004 l’institut es troba situat en terreny provisional, sense edifici construït i en mòduls anomenats popularment barracons. Mentre no es construeix l’edifici definitiu, des de l’AMPA es lluita per dignificar i millorar el centre.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot