Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Demà es presenta la remodelació del Museu de l’Aigua de Salt aprofitant la celebració del Dia Internacional de l’Aigua

S’estrenarà un audiovisual que iniciarà la visita al Museu

 

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Aigua el proper dimecres 22 de març de 2017 a les 18h, l’Ajuntament de Salt presentarà la remodelació del Museu de l’Aigua després de les obres d’adequació de l’any passat.

Aprofitant aquesta ocasió, el Museu de l’Aigua presentarà un audiovisual que serà a partir d’ara l’ inici de la visita al museu. L’audiovisual fa un recorregut per la importància de l’aigua, des de la seva composició química i l’ús que se n’ha fet al llarg dels segles, fins arribar a Salt i veure com la vila va aprofitar els recursos hídrics que els proporciona el riu Ter i la sèquia Monar per fer aparèixer grans indústries tèxtils, com la Coma-Cros en un municipi fins llavors de tradició imminentment agrícola.

El documental ha estat realitzat per l’estudi de Josep Maria Oliveras.

En el museu també es podran veure noves imatges que recorden l’antiga fàbrica Coma Cros i els seus treballadors i treballadores. Amb aquestes noves incorporacions es busca dinamitzar els continguts de museu i traslladar a la ciutadania la passió per l’aigua.​

Latest Posts

spot_img

un xic de tot