Dimarts, març 28, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

La Última

La Setmana de l’Activitat Física i la Salut s’escamparà per nous espais aquest 2017

Del tres al vuit d’abril l’esport serà el protagonista a Salt

Del tres al vuit d’abril la salut i l’activitat física seran els protagonistes de l’actualitat a Salt. Escoles, particulars i institucions s’implicaran per portar a tots els ciutadans el missatge que és saludable fer exercici. Aquesta edició, les activitats que majoritàriament es concentraven al passeig i el Parc Monar, s’escamparan per la vila i ocuparan espais com la nova Plaça Llibertat o el Parc de la Massana.

Durant la Setmana de l’Activitat Física i la Salut (SAFIS), es faran caminades, sessions d’spinning al carrer, curses escolars, jocs, divulgació d’hàbits saludables, gimcanes, txikung, dansa, xerrades…Tot enfocat a aconseguir conscienciar els ciutadans de la necessitat de ser actius.

Més de tres mil persones de totes les edats van implicar-se el 2016 en la Setmana de l’Activitat Física i la Salut. Des d’alumnes de P5 a persones grans que viuen a residencies de la vila, van poder participar en diferents activitats destinades a fomentar l’activitat física de tots els ciutadans.

La Setmana de l’Activitat Física i la Salut es fa anualment coincidint amb el dia mundial de l’activitat física, per tal de conscienciar la població de la necessitat de portar una vida activa i fer com a mínim 30 minuts d’activitat física al dia

Latest Posts

spot_imgspot_img

un xic de tot