Del tres al vuit d’abril l’esport serà el protagonista a Salt

Del tres al vuit d’abril la salut i l’activitat física seran els protagonistes de l’actualitat a Salt. Escoles, particulars i institucions s’implicaran per portar a tots els ciutadans el missatge que és saludable fer exercici. Aquesta edició, les activitats que majoritàriament es concentraven al passeig i el Parc Monar, s’escamparan per la vila i ocuparan espais com la nova Plaça Llibertat o el Parc de la Massana.

Durant la Setmana de l’Activitat Física i la Salut (SAFIS), es faran caminades, sessions d’spinning al carrer, curses escolars, jocs, divulgació d’hàbits saludables, gimcanes, txikung, dansa, xerrades…Tot enfocat a aconseguir conscienciar els ciutadans de la necessitat de ser actius.

Més de tres mil persones de totes les edats van implicar-se el 2016 en la Setmana de l’Activitat Física i la Salut. Des d’alumnes de P5 a persones grans que viuen a residencies de la vila, van poder participar en diferents activitats destinades a fomentar l’activitat física de tots els ciutadans.

La Setmana de l’Activitat Física i la Salut es fa anualment coincidint amb el dia mundial de l’activitat física, per tal de conscienciar la població de la necessitat de portar una vida activa i fer com a mínim 30 minuts d’activitat física al dia

Article anteriorL’IAS organitza una jornada de portes obertes per als futurs residents
Article següentSalt treu pit després de la primera edició de la Fira Food Truck Market & Co

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí