Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

El PSC de Salt arrenca la campanya a la cerca del «vot intel·ligent de qui prioritza les persones»

Els socialistes presenten una llista renovada amb tres de quatre dones al capdavant

El candidat a l’alcaldia de Salt pel PSC, Joan Martin Puntada, va obrir dijous a la nit la campanya amb l’objectiu clar d’aconseguir el «vot intel·ligent» de «tots aquells que prioritzen les persones». L’aspirant socialista va aprofitar l’inici dels actes per presentar la seva llista en la que compta amb tres dones entre els primers quatre llocs de la llista, Juts darrera dseu se situa la sindicalista i mebre de la Plataforma Feminista Gemma Nuñez, la mestra Lluísa Blanch i la treballadora social Maria Pujolras, que és també la membre més jove de la llista socialista. 

«Són tres generacions que representen un dels col·lectius que ha de centrar més les politiques de qualsevol govern progressista: les dones», avisa Joan Martín. Martín va recordar amés que els socialistes tenen l’orgull d’haver portat fins a l’alcaldia ala primera dona, Iolanda Pineda, que tancarà testimonialment la candidatura i que ja fa mesos va anunciar la seva retirada de la política municipal. 

Una de les incorporacions destacades als primers llocs de la Llista és Ferran Fernández, treballador de la Seguretat Social i membre actiu de Càritas Salt. En el sisè lloc de la llista l’ocupa Carles Borrell, molt vinculat a associacions culturals i esportives i regidor de Cultura entre 2007 i 2011. 

En el setè lloc hi ha Ivan Rodríguez, professor d’institut i veí del barri centre. La vuitena posició és per a Montse Blasco,  auxiliar sanitària, sòcia fundadora del Club d’Hoquei Salt i membre durant anys del Salt Gimnàstic Club. En el número 9 s’ha incroporat el bomber Sergio Jiménez, veí del Pla de Salt. El número 10 l’ocupa l’actual regidor del PSC Yasmina Abad.

La candidatura socialista aspira a revalidar els resultats de les recentes eleccions generals quan els socialistes van superar ERC en el primer lloc a Salt. «És vital que quedem com a primera força a Salt perquè les polítiques contra la pobresa i la defensa dels drets de tots siguin una prioritat», va advertir Martin. A més, assegura que «Salt corre el risc de quedar atrapada entre la dreta de Vox i Ciutadans i la dreta de Puigdemont i Margarita de Arquer». Per això va apel·lar a donar suport «estratègic als socialistes» a tots aquells que creuen que la prioritat són les persones, exercir el dret de manera intel·ligent i  «no escampar el vot en opcions que no podran governar».

PSC Salt

Latest Posts

spot_img

un xic de tot