Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Pluja de medalles pel Salt Gimnàstic Club

Pluja de medalles pel Salt Gimnàstic Club en la Fase Final i d’aparells de Base i Via Olímpica

El passat cap de setmana, 12 i 13 de maig, al Pavelló Municipal de Salt, es va celebrar la Fase Final i per aparells de Via Olímpica i Base de Gimnàstica Artística Femenina.

En la categoria general, Sara Coll, Bonnie Godino, Juliette Coley, Ainoa Ramírez, Tanit Oller i Andrea Chavarria s’han proclamat campiones en la seva categoria.

La plata va ser per la Laura Mora i per la Núria Mora i el bronze per l’Aida València, la Berta Álvarez, la Paula Verdú, la Carla Manzaneda i la Tayga Ozkan.

Per aparells es varen aconseguir 17 medalles d’or; 13 de plata i 12 de bronze. Sara Coll (VO10) primera a paral·leles i tercera a salt; Aida València (VO9) segona a salt i tercera a barra i terra; VO8 la Bonnie Godino primera a terra, segona a salt, paral·leles i a barra; la Laura Mora primera a paral·leles i la Laia Q. Nogué primera a barra; a VO7 la Laia Masferrer segona a salt i tercera a terra i la Nicole de Miguel segona a terra i tercera a salt; Berta Álvarez (VO6) tercera a terra; a VO3 Júlia Ramonet primera a salt, Abril Mora primera a barra i tercera a terra i l’Èlia Ribas segona a terra; VO2 Juliette Coley primera a paral·leles i segona a terra; Andrea Chavarria (B8) primera a salt i a paral·leles, Paula Verdú primera a barra i segona a salt i Paula Alsina primera a terra; en la categoria B7P Carla Manzaneda primera a paral·leles i Tanit Oller primera a barra i tercera a paral·leles; A B7G Norah Alonso tercera barra, Marina Vilarrubí (B6P) segona a salt; a B5P Carlota Serrano segona a paral·leles i Ashley Blancada tercera a barra; Carla Chavarria (B5M) primera a paral·leles; a B4P Núria Mora primera a barra; a B4M Ainoa Ramírez primera a paral·leles i tercera a barra; a B1P Berta Boada segona a terra i a B1G Nora Alba tercera a salt i Tayga Ozkan primera a barra i segoan a terra.

A més, l’Hugo Rebollar (becat al CAR de Barcelona) ha estat convocat pel Seleccionador Espanyol de GAM per a participar al Torneig Classification YOG que es celebrarà a Baku del 21 al 24 de juny.

Salt Gimnàstic Club

Latest Posts

spot_img

un xic de tot