Tot apunt per a la sisena edició de la Ter Bike Experience

Més de 300 ciclistes prendran part en la prova aquest dissabte

Aquest dissabte 16 de juny tindrà lloc per sisè any la marxa ciclista de resistència que segueix el curs del riu Ter, la “Ter Bike Experience”. Els més de 300 inscrits recorreran els aproximadament 200 quilòmetres que separen el naixement del riu, a Setcases, fins a la desembocadura, a Torroella de Montgrí-l’Estartit, en un sol dia. Seguiran el traçat de la Ruta del Ter, recorregut creat i gestionat pel Consorci del Ter, que també és l’ens que promou aquest repte esportiu de superació i companyonia.

Els participants sortiran de Setcases a les 7 del matí. L’organització preveu un temps de 14 hores de mitjana per fer el recorregut i arribar a l’Estartit, concretament al càmping Castell Montgrí.

La prova compta amb un desnivell descendent de 2.497 metres i un d’ascendent de 1.147 metres.  Comentar que en aquesta edició, igual que les anteriors, també es compta amb una ruta de nivell mitjà, amb sortida a Manlleu. Aquesta arrencarà a 2/4 de 10 del matí i finalitzarà també al càmping Castell Montgrí. Seran 126 quilòmetres, amb un desnivell descendent de 980 metres i un d’ascendent de 539 metres. Es calcula que aquest recorregut es pot fer en unes 8 hores de mitjana.

Com a novetat, enguany, hi haurà una tercera sortida, des de Susqueda, a 2/4 de 12 del matí, dins dels actes de commemoració dels 50 anys de la construcció de la presa de l’embassament. El recorregut constarà de 87 quilòmetres amb un desnivell de 250 metres.

La prova, que compta amb el suport de la Diputació de Girona, la Diputació de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, el Consorci del Ter i la Federació Catalana de Ciclisme, entre altres, està organitzada per Open Natura i Tour Tracks.

La Ruta del Ter

El recorregut de la cursa coincideix amb la coneguda Ruta del Ter, una ruta promoguda pel
Consorci del Ter que uneix dos pols d’atracció turística com són els Pirineus i la Costa Brava, mitjançant un itinerari que segueix el curs del riu Ter i que travessa cinc comarques de Catalunya. La ruta es pot fer a peu o amb bicicleta. Es tracta d’un itinerari que convida a recórrer el riu amb els cincs sentits i a descobrir un territori ric en patrimoni històric i cultural, i el seu entorn paisatgístic.

[+] info

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí