Salt celebra el Dia internacional de la Convivència  en Pau impulsat per la UNESCO 

La commemoració de la jornada, el 16 de maig, comptarà amb un conjunt d’activitats  adreçades a promoure la cohesió social i la convivència, i per sensibilitzar sobre el respecte  a la diversitat social i cultural 

Es tracta d’una iniciativa conjunta entre l’Àrea d’Integració i Convivència de l’Ajuntament de  Salt, el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, AISA ONG Internacional, la Fàbrica Jove,  l’Ass. UNESCO per al diàleg interreligiós i les entitats del tercer sector NouSol, Casal dels  Infants i Càritas Salt.  

Segons la 1a tinenta d’alcaldia i regidora d’Acció Social, Ciutadania i Comunitats, Margarita  de Arquer, “d’aquesta manera el nostre municipi es suma a una iniciativa global que  ens ha de permetre apostar per un món més sostenible, lliure de conflictes armats i  respectuós amb la diversitat”. 

Programació del Dia internacional de la Convivència en Pau a Salt

Del 16 al 20 de maig s’han organitzat un conjunt d’activitats i accions a Salt de promoció per  la Pau i la Convivència.  

Dilluns 16 de maig, a les 18.00 hores a l’Auditori de la Factoria Cultural de la Coma Cros,  AISA ONG Internacional projectarà el documental Nous Tous (Tots Nosaltres) de Pierre  Pirard, el qual, a través del testimoni de persones de quatre parts del món, permet  reflexionar sobre la tolerància, la inclusió i la solidaritat. La cloenda d’aquest acte anirà a  càrrec dels joves de la Fàbrica Jove de Salt que faran una exhibició d’In the same, la peça  amb la qual varen ser guanyadors de la 6a edició del concurs de hip-hop de la ICIP (Institut  Català Internacional per la Pau). 

Dijous 19 de maig, de 17.00 a 19.00 hores, el Parc del Rec Monar serà l’escenari dels tallers  i activitats que han preparat els diferents programes socioeducatius de Salt.  

Divendres 20 de maig, a partir de les 17.00 hores a la Plaça Llibertat, el programa Patis i  Places del Juguem? ha preparat una activitat adreçada als infants amb la creació de fanals  per tal de crear el símbol de la Pau al llarg de tota la plaça. Finalment a les 18.00 hores, i  també al mateix espai, les diferents confessions religioses de Salt realitzaran un res conjunt  per la Pau i la Convivència.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí