Dilluns, maig 20, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

La Setmana de l’Activitat Física i la Salut de Salt aconsegueix rècord de participació amb més de 5.000 persones

3.758 alumnes dels centres educatius saltencs s’han sumat a alguna de les activitats de la SAFI

La ciutat de Salt ha batut rècords a la dotzena edició de la Setmana de l’Activitat Física i la Salut (SAFIS), que va tenir lloc del 25 de març al 30 d’abril. Amb més de 5.000 persones inscrites, la iniciativa ha superat totes les expectatives, convertint-se en un èxit rotund.

La cursa escolar del Parc Monar ha estat la proposta que ha comptat amb més acceptació, amb un total de 792 inscrits. No obstant, ha estat l’èxit dels centres educatius el que ha destacat per sobre de tot. En concret, 3.758 alumnes dels centres educatius saltencs s’han sumat a alguna de les activitats de la SAFIS, el que representa un 85% dels alumnes de les escoles i instituts de Salt. Això suposa un augment del 16% respecte a l’any passat i posa de manifest la bona acceptació que la iniciativa continua tenint entre els més joves.

Una de les novetats d’enguany ha estat el rocòdrom situat a la zona esportiva El Pla de Salva, que ha estat una de les activitats més sol·licitades amb 350 inscrits. Aquesta bona rebuda ha obligat a ampliar les sessions impartides pels alumnes del cicle mitjà de Guia en Medi Natural i Temps de Lleure de l’Institut Salvador Espriu de Salt fins a set.

En definitiva, la SAFIS ha demostrat ser una iniciativa exitosa que fomenta l’activitat física i la salut entre els ciutadans de Salt. A més, cal destacar que aquesta setmana es va emmarcar en el Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra cada any el 6 d’abril. Sens dubte, una gran notícia per a la ciutat i per a tots aquells que han participat en aquesta edició rècord de la SAFIS.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot