imatge animals confinats

Recuperem el galliner de Cal Cigarro

Cal Cigarro de Salt demana col路laboraci贸 i ajuda per poder tornar a construir el galliner i instal路lacions de la Granja Escola. S’ha creat una plataforma per recol路lectar donacions.

Voleu Col路laborar?

Necessitem la vostra ajuda! Ens hem quedat sense galliner! El riu Ter se l’ha endut, ha quedat totalment arrasat,  l’hem hagut de declarar zona catastr貌fica de la granja. Una crescuda hist貌rica i inimaginable del riu que ha arrasat amb tot al seu pas.

Pr脿cticament totes les parets de bloc que delimitaven i protegien el galliner (gaireb茅 la meitat del per铆metre del total de la granja) a m茅s de tot el material de dins (coberts, nius de fusta, menjadores, etc.) els ha engullit el riu! Gaireb茅 de “miracle” ha sobreviscut el galliner de planxa i un petit tros de paret de contenci贸 (16m de paret salvats per uns 100m esfondrats), hi ha molta feina i moltes despeses per tornar-ho a deixar tot en condicions.

Hem pogut treure els animals, conills i aviram de tot tipus que per ara descansen al paller, per貌 casa seva ha desaparegut i necessitem refer les parets, tanques i casetes de fusta per recuperar la normalitat i protegir la granja! Ara queda totalment exposada per darrere… hem d’arreglar-ho el m茅s aviat possible! Frisem per restablir les bones condicions i seguretat de tot el bestiar i la tranquil路litat del nostre petit negoci, per貌 no tenim capacitat per assumir-ho de manera immediata! 

Estem esperant respostes i solucions d’assegurances i peritatges, per貌 a banda de ser processos desesperantment lents i encara si tot va b茅,  gran part del material no quedar脿 cobert per l’asseguran莽a (coberts i elements de fusta, tancaments met脿l路lics, materials dels nous galliners que comen莽avem a fer, etc.).

L’Aula d’Entorn Rural de Cal Cigarro 茅s un projecte amb poc temps de vida i encara forjant-se de manera humil per貌 constant, amb totes les dificultats econ貌miques que comporta emprendre un projecte d’aquesta magnitud, sumades a les inclem猫ncies del m贸n de la pagesia i la natura, que tampoc ho fan gens f脿cil, ja ho veieu! 脡s per aix貌 que demanem la vostra ajuda, per petita que sigui, la insignifican莽a de cadasc煤 pot fer que la suma sigui una ajuda significant per a nosaltres! 

Totes les donacions quedaran vinculades a visitar la granja de Cal Cigarro de manera concertada o b茅 venir un dia a collir-vos verdures de l’horta, si aix铆 ho desitgeu, i almenys aix铆 compensar de manera gratificant la vostra ajuda!

En breus farem una proposta de dia/es per la vostra participaci贸, per ajudar-nos a comen莽ar la recollida i neteja de l’espai! Comunicarem per les xarxes.

Alba de Cal Cigarro

Els Podeu seguir a l’Instagram i comprar els seus productes i formacions-tallers al seu web.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aqu铆