Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Cinexic Salt presenta La mama és pura pluja i La meva vida a Versalles

Cinexic presenta “La mama és pura pluja” i “La meva vida a Versalles”: cinema infantil en català!

Aquest mes d’abril, CINEXIC ens porta dues pel·lícules curtes del cicle CINEXIC, pensades especialment per als més petits de la casa. Les pel·lícules que es projectaran són “LA MAMA ÉS PURA PLUJA” i “LA MEVA VIDA A VERSALLES”, recomanades a partir de 6 anys. La projecció tindrà lloc el dia 29 d’abril a les 12 hores a l’Auditori de la Coma Cros.

En “LA MAMA ÉS PURA PLUJA“, la protagonista és la Jana, una nena de 8 anys forta i espavilada que té moltes ganes que arribi el Nadal. Aquest any, però, haurà de passar les vacances amb la seva àvia, ja que la seva mare necessita un descans. Així, la Jana haurà de viure una aventura inesperada que l’ajudarà a comprendre la importància de les emocions i de gestionar-les adequadament.

Per la seva banda, “LA MEVA VIDA A VERSALLES” ens presenta la Violeta, una nena que mai s’hauria imaginat viure al Palau de Versalles, i menys encara amb el seu oncle Regis! Malgrat això, la Violeta haurà d’adaptar-se a la nova situació i aprendre a viure amb alegria les circumstàncies imprevistes de la vida.

En definitiva, aquestes dues pel·lícules ens ofereixen una combinació perfecta d’aventura, màgia, tendresa i ensenyances valuoses per als més petits. No us perdeu aquesta oportunitat única de gaudir d’un cinema infantil en català, ideal per passar una estona divertida en família.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot