spot_imgspot_img

La Última

Èxits del Salt Gimnàstic Club en l’última competició catalana de la temporada

Èxits del Salt Gimnàstic Club en l’última competició catalana de la temporada

Pau Jiménez (N8), Santi Cancio (N6), Marc Hernández (N2), Miquel Velázquez (N1), Bonnie Godino (VO8), Paula Verdú (B8), Carla Manzaneda (B7), Ashley Blancada (B5) i Ainhoa Ramírez (B4M) es proclamen campions i campiones de Catalunya. Subcampiona Laura Mora (VO8), bronze pels gimnastes Gerard Corominas (N9), Gabriel Barris (N6), Júlia Ramonet (VO3), Juliette Coley (VO2) i Carlota Serrano (B5).

El passat dissabte 30 de juny i diumenge 1 de juliol es va celebrar, al Pavelló Castell d’en Planes de Vic, el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina.

En la modalitat de femenina, la Copa Catalana consta d’un circuit de competicions itinerants pel territori català, amb tres fases classificatòries, més una fase final on es classifiquen les 15 millors gimnastes de cada categoria i nivell, a partir de la qual es
classifiquen les 10 primeres per disputar el campionat de Catalunya. Van participar un total de 285 gimnastes de 40 clubs d’arreu de Catalunya i de masculina 306 gimnastes de 20 clubs diferents.

En la femenina es van aconseguir 8 medalles i en la modalitat de masculina, a part de les generals, també van donar per aparells aconseguint 14 ors, 10 plates i 14 bronzes, un total de 38 medalles per aparells. I dues per equips.

Aquests campionats tanquen el calendari competitiu català del primer semestre d’aquestes especialitats, i dóna pas als campionats estatals que tindran lloc del 8 al 15 de juliol a